- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Pacman játékot szeretnék írni (java), és el is kezdtem meg minden, felrajzoltam a pályát, ütközött a falakkal a játékos... de eléggé csúnya volt a kód és pl azt már nem tudtam beletenni, hogy az ellenféllel ütközzön
Elkezdtem előről az egészet szépen model-view-controllerben megírni, de egy kicsit puskáztam is. De sajna még nincs kész és nekem még ma este kellene nagyon!!!Itt vannak a források : [link]
A pálya, a játékos megvan (de valamiért nem fordul). Ami nagyon (mindenképp kellene) az az ellenfél (aki valahogy felém mozog), akihez ha hozzáérek akkor game over. Sajnos nagyon szorít az idő, és én ezt nem tudnám holnapra megcsinálni, ezért is kérem a segítségeteket!
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Asztalos klub
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest