Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Pacman játékot szeretnék írni (java), és el is kezdtem meg minden, felrajzoltam a pályát, ütközött a falakkal a játékos... de eléggé csúnya volt a kód és pl azt már nem tudtam beletenni, hogy az ellenféllel ütközzön
Elkezdtem előről az egészet szépen model-view-controllerben megírni, de egy kicsit puskáztam is. De sajna még nincs kész és nekem még ma este kellene nagyon!!!
Itt vannak a források : [link]
A pálya, a játékos megvan (de valamiért nem fordul). Ami nagyon (mindenképp kellene) az az ellenfél (aki valahogy felém mozog), akihez ha hozzáérek akkor game over. Sajnos nagyon szorít az idő, és én ezt nem tudnám holnapra megcsinálni, ezért is kérem a segítségeteket!
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi