- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Pacman játékot szeretnék írni (java), és el is kezdtem meg minden, felrajzoltam a pályát, ütközött a falakkal a játékos... de eléggé csúnya volt a kód és pl azt már nem tudtam beletenni, hogy az ellenféllel ütközzön
Elkezdtem előről az egészet szépen model-view-controllerben megírni, de egy kicsit puskáztam is. De sajna még nincs kész és nekem még ma este kellene nagyon!!!Itt vannak a források : [link]
A pálya, a játékos megvan (de valamiért nem fordul). Ami nagyon (mindenképp kellene) az az ellenfél (aki valahogy felém mozog), akihez ha hozzáérek akkor game over. Sajnos nagyon szorít az idő, és én ezt nem tudnám holnapra megcsinálni, ezért is kérem a segítségeteket!
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest