Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem akarok hülyeséget mondani, de ha nem applet-ként csinálod a dolgokat, akkor a szerverre felrakott Java application simán kezeli a szerveren lévő file-okat. Lehet, hogy nem olyan szép egy Java frame, amint leugrik a böngészőből, de legalább normálisan lehetne file-t kezelni. Ha nagy hülyeséget mondtam, akkor bocsika.
Ami az én problémámat illeti, MI-t írni szerintem a legnehezebb programozási feladat. Eddig úgy viselkedik, mint egy kutya, amelyik nincs betanítva
Egészen mást csinál, mint amit én szeretnék. Olvastam valahol egy oldalon, hogy lehet olyan progikat csinálni, amik fejlődnek idővel. Remélem, hogy ez is ilyen, mert egyelőre nagyon buta. Írt már valaki MI-t Java-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Háztartási gépek
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Bittorrent topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egészen mást csinál, mint amit én szeretnék. Olvastam valahol egy oldalon, hogy lehet olyan progikat csinálni, amik fejlődnek idővel. Remélem, hogy ez is ilyen, mert egyelőre nagyon buta. Írt már valaki MI-t Java-ban?