- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aethelstone
üzenetére
Termeszetesen arra a helyzetre gondolok, amikor az adott tipust nem tudod megvaltoztatni, mert pl. egy 3rd party libraryben van. Ugye ez az un. 'expression problem', azaz ha van
- N tipusod
- es M funkcionalitasod (fuggenyed)
(tehat van egy N*M-es matrixod, aminek minden elemet ki kell toltened).. akkor a klasszikus OOP nyelvekben konnyu uj tipust hozzaadni (barmikor implementalhatsz egy interfeszt), de nehez uj fuggvenyt hozzaadni (egy adott tipust nem biztos, hogy meg tudsz valtoztatni ugy, hogy implementaljon egy interfeszt). FP nyelvekben konnyu uj funkciot hozzaadni, de nehez uj tipust hozzaadni (mert meg kell valtoztani az osszes letezo fuggvenyt). Aztan persze van nyelv, ahol mindketto egyszeru.
@Wondercsabo: okes, csak megemlitettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Arc Raiders
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest