- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Selenium tesztet szeretnék futtatni párhuzamosan több szálon Chrome-ban. A dolog kiválóan működik 5 szálig, de ha mondjuk 10-et indítok, akkor pár perc alatt meghal 5 böngésző a 10-ből JavaSocket Exception-nel:
"No buffer space available (maximum connections reached?)"Találtam rá infót, hogy ez a Windows 7 egy hibájának tudható be, van rá hotfix, de nekem nem javult meg tőle.
Windows7, JDK 8.31, Selenium 2.44 (próbáltam korábbival is, ugyan ez).Tapasztalt valaki hasonlót? Nem nagy gond egyébként, elég az 5 szál is bőven, csak kíváncsi vagyok mi az oka, mit rontok el? Köszi!
Szerk: typo
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Wuthering Waves
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest