- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Aethelstone #5964 üzenetére
Nem ismerem a GWT-t, de én már helyenként a JQuery-vel is úgy vagyok, hogy kezd kicsit túl sok lenni, és helyenként nagyon drasztikus teljesítmény különbség tud lenni attól függően hogy melyik functiont használja az ember ugyanarra a feladatra. Pedig ugye elvileg nem kéne így lennie. Ehhez képest egy java kódból js kódra fordítás nagyon meredeknek hangzik számomra... persze nyilván egy általános honlapnál rendben van (csak oda meg minek java kód), de ha erőforrás igényeset kell alkotni, akkor jó eséllyel úgyis bele kell nyúlni "kézzel"... akkor meg már valahol a lényege, a jó átláthatóság veszik el. De én csak koca javás vagyok, szóval nyugodtan cáfoljatok meg
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest