Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nem ismerem a GWT-t, de én már helyenként a JQuery-vel is úgy vagyok, hogy kezd kicsit túl sok lenni, és helyenként nagyon drasztikus teljesítmény különbség tud lenni attól függően hogy melyik functiont használja az ember ugyanarra a feladatra. Pedig ugye elvileg nem kéne így lennie. Ehhez képest egy java kódból js kódra fordítás nagyon meredeknek hangzik számomra... persze nyilván egy általános honlapnál rendben van (csak oda meg minek java kód), de ha erőforrás igényeset kell alkotni, akkor jó eséllyel úgyis bele kell nyúlni "kézzel"... akkor meg már valahol a lényege, a jó átláthatóság veszik el. De én csak koca javás vagyok, szóval nyugodtan cáfoljatok meg

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ, DOBOZOS INNO3D TORNADO FX5500 AGP VIDEOKÁRTYA
- Ealdó ASUS TUF Gaming GT301 MIDI Tower
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest