Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Lehet h velem van a baj, de már 15 évvel ezelőtt is elvétve láttam csak használatban java serialization-t (max RMI). Amikor fősulira jártam, meg egyemista voltam, még nem oktatták, így magamtól tanultam gyakorlatilag mindent, de ez most szíven ütött
Többek közt azért is mert olyan témát feszeget, aminek a gyakorlatban nullához konvergál a határhaszna. Tipikus egyemista feladat. Nem véletlenül használnak inkább XML-t vagy JSON-t.Az egészben az a mókás, hogy ha a való életben beleszaladnál egy ilyen problémába, hogy meg kéne fejteni a működést, akkor olyan mérnökösen unit tesztelnéd, hogy biztosra legyél benne, és ne rúgassad ki magadat egy esetleges tárgyi tévedésért, ami -- valljuk be -- bármikor beüthet. Ellenben az egyemista vizsgázó kolléga (de a vizsgáztató is) nézne nagyokat, ha azt kapná feladatnak, hogy egy kódolt, aláírt SAML alapján kéne beléptetni egy felhasználót, mondjuk könnyítésképpen úgy, hogy a kliens a jó kulcsot és aláírást adja meg

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Többek közt azért is mert olyan témát feszeget, aminek a gyakorlatban nullához konvergál a határhaszna. Tipikus egyemista feladat. Nem véletlenül használnak inkább XML-t vagy JSON-t.