- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Sziasztok!
5 év alatt csak kitaláltam, hogy a JAVA-val akarok foglalkozni. De..mostanra már olyan batárnagy lett és olyan sokrétű, hogy azt se tudom hol kezdjem.
Nem vagyok teljesen új a programozásban; pascalban kezdtem, delphiben folytattam, ismerkedtem picit a C#-al, PHP-val is, de JAVA-ban még egy sor kódot se írtam.
Olyan céget néztem ki, ahol JAVA EE a fő iránycsapás.
Szóval eddig találtam olyan könyvet, hogy JAVA 24 óra alatt, gondolom kezdésnek jó, most fogom elkezdeni olvasni. JDK+netbeans már lent van, gondolom kezdésnek az is jó, de abban csak java SE alkalmazás készítését találtam.
Egyáltalán jó felé tapogatózom? Vagy mit ajánlotok, hogy a lehető leggyorsabban tudjak fejlődni?
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest