- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Superhun #4071 üzenetére
Köszi, akkor kezdek a GWT-vel.
Most egy érdekes dolog fogott meg viszont:
A GWT oldala az Eclipse 3.7-es verzióját ajánlja, ahhoz van dokumentáció. Fel tudom rakni majd a plugint 4.3-ra?
Más:
Ha web alkalmazásokra fog specializálódni a dolog, akkor elég a Java EE-s változat, vagy jobb, ha megvan a teljes telepítés?Szerk:
Azt írták a leírásba, hogy Tomcat 6-on kell futnia a dolognak. Mivel tényleg nem foglalkoztam még ezzel, a biztonság kedvéért erre is rákérdezek: Nincs annak valami bundle csomagja local fejlesztéshez? (mint az XAMPP sima apache-ra)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest