Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Szerintem előbb döntsd el, hogy mit szeretnél pontosan a Java-tól és abba az irányba indulj el. A PHP-hoz képest itt nagy a "Birodalom" mérete.
Már maga a Java SE sem kis mennyiség. (GUI-k-ról nem beszélve, annotációk, amelyek a gyenge pontjaim, stb. Könyv függő, hogy mit sorolnak ide
Java EE végül is durván mondva, API-k gyűjteménye, párat már Modder is írt. (Najó talán az alapokat, a nagyon-nagyon alapokat érdemes átnézni esetleg egy szakdolgozatból, hogy elméletileg tud, hogy mi az. Amikor olyanokról beszélnek, hogy komponens, konténer, szervlet stb.)
Cég függő, hogy melyiket használják a Spring és a Java EE közül. Bár lehet a pénzszektorhoz a Java EE kell. Mondjuk a Morgan Stanley Spring szakembereket keress.
Ha webes alkalmazások érdekelnek akkor én inkább a Grails-et javasolnám. Egyszerű szimpla és a Spring-re épül (na meg az a csapat is fejleszti
). Java EE esetén meg ott a JSP és a JSF is... (itt viszont az ASP.NET-tel mutatt rokonságot... JSF az olyan Webforms benyomást kelti a JSP pedig az (asp.net)MVC és PHP benyomását). Grails-nél keveset kell a config fájlokban lennem 
És ott van még a fentebb említett nagy vállalati "irány" is.
Bár még én sem vagyok pro, de szerintem az irányt nem árt tudni

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Java EE esetén meg ott a JSP és a JSF is... (itt viszont az ASP.NET-tel mutatt rokonságot... JSF az olyan Webforms benyomást kelti a JSP pedig az (asp.net)MVC és PHP benyomását). Grails-nél keveset kell a config fájlokban lennem