- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBG
senior tag
Az EE egyre inkább háttérbe szorul a Springgel szemben.
A Springgel érdemes kezdeni szvsz, mert aki ismeri a Springet, az nagyon könnyen tud átnyergelni EE-re, de csak EE ismerettel a Spring a vérhugyozás kategóriája.
Itt a 3-as Springről beszélek. Az előző változatok az XML tengere....bottal nem nyúlnék hozzá. Spring is támogat JSF,JSP techonlógiákat.
A Spring is egyébként egy qrva nagy framework/tool/solution halmaz.
Van Spring MVC, Sping JS, Spring Webflow, Spring Security.....sorolhatnám napestig. Ezekből a Spring Security és az MVC már de facto szabvány.
-
Soak
veterán
Köszi, ezekkel tisztában vagyok, nem csak úgy poénból kezdtem el foglalkozni vele, hanem azért mert nem sokára juniorként munkába állok és ugyan intenzív oktatáson részt fogok venni, már most el szeretnék vele kezdeni foglalkozni, mert van rá időm. A kérdés lényege az volt, hogy felesleges időt ne pazaroljak arra amire nem kell.
TBG : Köszi ezt már megtaláltam, de egy ideje nézegetem már, hogy akkor most mi is van
. Még nem találtam meg a fogást, hogy miként kezdjem el, az SE tutoriallal lassan végzek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest