- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZTE.
Az szerintem amugy sokkal jobb ha megvan hatarozva, hogy mit kell csinaljon, mit kezeljen le, stb, a tavalyi beadando olyan volt hogy, 2 feladat specifikalva, 1-1 napot elszorakoztam vele hasonlokepp amint irod, de ott legalabb fixen tudtam hogy mit csinaljak.Ilyen egyszeru dolgok nekem is eszembe jutottak, en amugy egy kvizes cuccra gondoltam, egy kviz interface, abbol kulonbozo tipusu kvizek, megoldasok private-ba, kvizek egy tombbe, peldanyositas nelkul statikus metodusokkal elkerni a nevuket, adataikat ckilusba amihez iteratort hasznalok stb, ott akadtam meg, hogy a protected tagot hogy vigyem bele ertelmesen, ugy hogy latszodjon, hogy ertem, akkor ket package kellene, na de akkor a masodikba kellene az elsobol hasznalni valamit amivel szemleltetem, hogy a protectedet nem erhetem el, na de mit, ugy hogy ne legyen tul bonyolult atnezni a gyakveznek, mert ugye ezt is leirtak.
Na mindegy, hatha jon meg valaki valami jo otlettel, ha nem, akkor holnap nekiallok s valahogy osszekalapalom a szuper all-in-one progit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest