Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
SZTE.
Az szerintem amugy sokkal jobb ha megvan hatarozva, hogy mit kell csinaljon, mit kezeljen le, stb, a tavalyi beadando olyan volt hogy, 2 feladat specifikalva, 1-1 napot elszorakoztam vele hasonlokepp amint irod, de ott legalabb fixen tudtam hogy mit csinaljak.Ilyen egyszeru dolgok nekem is eszembe jutottak, en amugy egy kvizes cuccra gondoltam, egy kviz interface, abbol kulonbozo tipusu kvizek, megoldasok private-ba, kvizek egy tombbe, peldanyositas nelkul statikus metodusokkal elkerni a nevuket, adataikat ckilusba amihez iteratort hasznalok stb, ott akadtam meg, hogy a protected tagot hogy vigyem bele ertelmesen, ugy hogy latszodjon, hogy ertem, akkor ket package kellene, na de akkor a masodikba kellene az elsobol hasznalni valamit amivel szemleltetem, hogy a protectedet nem erhetem el, na de mit, ugy hogy ne legyen tul bonyolult atnezni a gyakveznek, mert ugye ezt is leirtak.

Na mindegy, hatha jon meg valaki valami jo otlettel, ha nem, akkor holnap nekiallok s valahogy osszekalapalom a szuper all-in-one progit.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest