Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Tudna valaki olyan java tutorialt ajanlani ami a kontrolok kezeleset taglalja?
Gondolok itt arra, hogy hogyan irunk egy gombhoz esemenykezelest, hogyan toltunk fel dinamikusan egy multiselectlistet, hogyan olvassuk ki, taroljuk le pl. textboxbol az adatokat stb.Egyeszt kisse a boseg zavaraban vagyok, mert rengeteg tutorial oldal van, masreszt meg amikre eddig raneztem vagy nagyon alap volt vagy mar joval magasabb szintu vagy tok mas peldakon keresztul oktatott.
Most webservice hivasokhoz akarnek egy kis kezelofeluletet osszerakni, nem vagyok jartas nagyon a programozasban, de per pill nem is akarok vegigmenni egy az alapoktol indulo konyvon, csak par peldakod kellene, amik alapjan mar latnam, hogy mit, merre, meddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Újszerű Switch 2 Joy-con páros
- MINŐSÉGI SONY HIFI TORONY EGYBEN VAGY KÜLÖN ELADÓ!
- Thermaltake SmartSe 630W / félmoduláris tápegység
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest