- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
En szerintem eleg absztrakt gondolkodasu vagyok, de baromira nem latnek szivesen egy olyan nevezektant, amiben ami jo az pasis, ami rossz az noi megjelolest kap. Hidd el, abbol is lesz szovicc, me'g azoknal is akik amugy respektalnak, de kozben "csak a moka kedveert" viccbe csomagolva me'gis gunyolodik kicsit. Ez pont nem szakmai nevezektan, de tenyleg olyan mondta kozvetlen nekem aki "ferjen bele, ertse jol, ismer annyira hogy tudja nem gondolom komolyan" elv menten indokolta: a "mernokno"-vel az a problema, hogy az se nem mernok, se nem no.
Vagy elozo munkahelyemen mikor kitort a covid, csinaltak egy kepregeny stilusu "tajekoztato anyagot", hogy letezik a cegnel mentalhigieniai segitseg, csakhogy a rossz pelda az egy no volt rozsaszinben macskaval, a jo pelda aki kisegitette az infoval/url-lel meg egy tesztoszteronbomba... holott a teljes ceg pasi-tultengeses volt (nem csak IT), megis ezzel abrazolta'k... eloiteletek erositesere tokeletes, kozben meg masik szalon ment ezerrel a DEI trening.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- Valami baja van a tápomnak
- PlayStation 5
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Le Mans Ultimate
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest