Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
En szerintem eleg absztrakt gondolkodasu vagyok, de baromira nem latnek szivesen egy olyan nevezektant, amiben ami jo az pasis, ami rossz az noi megjelolest kap. Hidd el, abbol is lesz szovicc, me'g azoknal is akik amugy respektalnak, de kozben "csak a moka kedveert" viccbe csomagolva me'gis gunyolodik kicsit. Ez pont nem szakmai nevezektan, de tenyleg olyan mondta kozvetlen nekem aki "ferjen bele, ertse jol, ismer annyira hogy tudja nem gondolom komolyan" elv menten indokolta: a "mernokno"-vel az a problema, hogy az se nem mernok, se nem no.
Vagy elozo munkahelyemen mikor kitort a covid, csinaltak egy kepregeny stilusu "tajekoztato anyagot", hogy letezik a cegnel mentalhigieniai segitseg, csakhogy a rossz pelda az egy no volt rozsaszinben macskaval, a jo pelda aki kisegitette az infoval/url-lel meg egy tesztoszteronbomba... holott a teljes ceg pasi-tultengeses volt (nem csak IT), megis ezzel abrazolta'k... eloiteletek erositesere tokeletes, kozben meg masik szalon ment ezerrel a DEI trening.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topik
- Klaus Duran: RCS
- YouTube
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Újszerű Lenovo Thinkbook 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB DDR5 RAM 512GB NVME SS Lenovo Gar: 2029.05ig
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest