Hirdetés
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
En szerintem eleg absztrakt gondolkodasu vagyok, de baromira nem latnek szivesen egy olyan nevezektant, amiben ami jo az pasis, ami rossz az noi megjelolest kap. Hidd el, abbol is lesz szovicc, me'g azoknal is akik amugy respektalnak, de kozben "csak a moka kedveert" viccbe csomagolva me'gis gunyolodik kicsit. Ez pont nem szakmai nevezektan, de tenyleg olyan mondta kozvetlen nekem aki "ferjen bele, ertse jol, ismer annyira hogy tudja nem gondolom komolyan" elv menten indokolta: a "mernokno"-vel az a problema, hogy az se nem mernok, se nem no.
Vagy elozo munkahelyemen mikor kitort a covid, csinaltak egy kepregeny stilusu "tajekoztato anyagot", hogy letezik a cegnel mentalhigieniai segitseg, csakhogy a rossz pelda az egy no volt rozsaszinben macskaval, a jo pelda aki kisegitette az infoval/url-lel meg egy tesztoszteronbomba... holott a teljes ceg pasi-tultengeses volt (nem csak IT), megis ezzel abrazolta'k... eloiteletek erositesere tokeletes, kozben meg masik szalon ment ezerrel a DEI trening.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest