Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Vannak bizonyos allami projektek, ahol elvarjak, hogy az ember rendelkezzen ezzel, vagy legalabb plusz pontnak minosul.
Nekem sokat segitett abban, hogy jobban megertsem a java furcsasagait, azokat a nuansznyi jellegzetessegeket, amivel az ember vagy egyszer az eletben talalkozik, vagy ugy megszokta mar, hogy fel se tunik neki. De ehhez mondjuk nem feltetlenul adnek ki soksok penzt a vizsgara, mert megtanulni ezeket ingyen is meg lehet, ott a java tutorials weboldala vagy mi a tokom a neve, minden info ott van szepen. Fake tesztekbol is Dunat lehet rekeszteni, ha valaki teszelni kivanja magat.
Jol mutat de hat na. Sok eve mar, hogy megcsinaltam, de ha az ember nem talalkozik azokkal a problemakkal, elfelejtodik, ahogy altalaban a dolgok az eletben. Es akkor megint ott vagyunk, hogy mindenki ahhoz ert a legjobban, amivel aktualisan foglalkozik.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest