- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Vannak bizonyos allami projektek, ahol elvarjak, hogy az ember rendelkezzen ezzel, vagy legalabb plusz pontnak minosul.
Nekem sokat segitett abban, hogy jobban megertsem a java furcsasagait, azokat a nuansznyi jellegzetessegeket, amivel az ember vagy egyszer az eletben talalkozik, vagy ugy megszokta mar, hogy fel se tunik neki. De ehhez mondjuk nem feltetlenul adnek ki soksok penzt a vizsgara, mert megtanulni ezeket ingyen is meg lehet, ott a java tutorials weboldala vagy mi a tokom a neve, minden info ott van szepen. Fake tesztekbol is Dunat lehet rekeszteni, ha valaki teszelni kivanja magat.
Jol mutat de hat na. Sok eve mar, hogy megcsinaltam, de ha az ember nem talalkozik azokkal a problemakkal, elfelejtodik, ahogy altalaban a dolgok az eletben. Es akkor megint ott vagyunk, hogy mindenki ahhoz ert a legjobban, amivel aktualisan foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged