- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Van egy Entity, aminek vannak al entity-jei, Set-ben. E set fölött ezek az annotációk vannak:
@OneToMany(fetch = FetchType.LAZY, mappedBy ="user" )
@JsonIdentityInfo(generator = ObjectIdGenerators.PropertyGenerator.class, property = "id")
@JsonIdentityReference(alwaysAsId = true)
Ez jól is működik, ha konkrétan ezt az entityt kérdezem le, spring data crudrepository findbyid-vel, szépen a set-ben lévő entityknek csak az id listáját adja vissza.De ha egy jpql query-ben van, ami egy DTO-t csinál, és annak az egyik tagja a fenti fő entity, akkor a @json annotációs gyerek entityknek visszaadja az id-jait, mellettük még másik fieldjét is, ami mellett egyébként még 2 van, amit meg nem ad vissza...
Nem értem, hogy itt miért nem az id listát adja vissza, és azt sem, hogy miért csak azt az 1 fieldet adja vissza, mikor ott van még 2.
Miért adja vissza ugyan azt az entityt 2 queryben teljesen különbözőképpen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest