- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
Forest_roby #1023 üzenetére
nem ertem a kerdesedet
nem mindegy, hogy jar, vagy exe file-t kell inditani? Vagy ha a JRE a kerdes, akkor igen, mindenkeppen kell JRE ahhoz, hogy java alkalmazast futtathass.
Hogy nem szokas, azt nem mondanam. Pl az eclipse es az azureus is javas. Igen tudom, ezek exe-vel indulnak, nemtudom mit kell ahhoz csinalni, hogy legyen exe-d, de az kb annyit csinal, hogy a jar file-t elinditja...
MOD: rakeresve a ''jar to exe''-re van par talalat, de ugy nezem fizetosek. Meg tul sok ertelmet nem latomsztem mindegy, hogy jar-t kell inditani vagy exe-t.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Fotók, videók mobillal
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest