- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Igazad van Den, csak szerintem sokan (köztük én is) azért vetenedünk ilyenre mert egyre több az olyan topic ami olyan kérdéseket taglal amit az indító is meg tudna oldani. Ez nem tartozik annyira közéjük de azért érinti őket, mert ahogy már más is említette www.google.com és kész ott a sok anyag, szvsz a net nem azért van hogy Fórumokon kérdezgessek minden félét hanem azért hogy találjak infokat. Aztán a végképp nem találok, vagy nagyon sietek mert nagy a baj stb. akkor jöhet a fórum ahol jó a társaság meg minden, de ilyen kérdésekre hogy hogyan programozzak nem lehet konkrét útmutatt adni esetleg az irány vonalat lehet megjelölni. Most abszolút nem a topic indítód akarom sértegetni mert tényleg el kell kezdeni valahol, csak gondoltam ezt leírom.
De hogy ne csak a pofámar jártassam én is adok egy linket ahol játék engine-ek vannak taglalva, többnyire elméleti szinten de a gondolkodás mód fejlesztésére tökéletes: http://www.gdse.com/servlet/gdse.main
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest