Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• [amne]

senior tag

válasz Den #22 üzenetére

Igazad van Den, csak szerintem sokan (köztük én is) azért vetenedünk ilyenre mert egyre több az olyan topic ami olyan kérdéseket taglal amit az indító is meg tudna oldani. Ez nem tartozik annyira közéjük de azért érinti őket, mert ahogy már más is említette www.google.com és kész ott a sok anyag, szvsz a net nem azért van hogy Fórumokon kérdezgessek minden félét hanem azért hogy találjak infokat. Aztán a végképp nem találok, vagy nagyon sietek mert nagy a baj stb. akkor jöhet a fórum ahol jó a társaság meg minden, de ilyen kérdésekre hogy hogyan programozzak nem lehet konkrét útmutatt adni esetleg az irány vonalat lehet megjelölni. Most abszolút nem a topic indítód akarom sértegetni mert tényleg el kell kezdeni valahol, csak gondoltam ezt leírom.

De hogy ne csak a pofámar jártassam én is adok egy linket ahol játék engine-ek vannak taglalva, többnyire elméleti szinten de a gondolkodás mód fejlesztésére tökéletes: http://www.gdse.com/servlet/gdse.main

• Mattyer

tag

válasz Den #22 üzenetére

Igazad van Den, de az alapok meg nem ismerése nélkül nem lehet egy szinttel feljebb jutni. Lehet hogy iszonyat unalmas egy szájbarágós progkönyv, de elengedhetetlen. Nem?

Aktív témák

Hirdetés