- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santses
aktív tag
válasz
REDeath #3021 üzenetére
Az első félév gépész nagyon durva.. Ha rendesen akarsz készülni és már az elején nem akarsz feladni 1-2 tárgyat akkor bizony nem lesz sok szabadidőd.. Én utolsó hónapban szinte minden nap éjjel 3 ig tanultam (vagy leckét írtam), de megvan az eredmény mert minden tárgyam meglett. Ja egyébként igen most voltam elsős
(nem tom hányan buktak, de asszem kevés az olyan ember akinek minden tárgya meglett)
üdv
-
Santses
aktív tag
válasz
concret_hp #606 üzenetére
Köszi! És mondjuk egy győrhöz képest, mennyire erős? Sokal több az anyag? Vagy annyira nem számottevő?
-
Santses
aktív tag
Sziasztok!
Idén éretségizem és gépészmérnökire szeretnék továbbmenni! Segítségeteket szeretném kérni, hogy melyiket jelöljem elsőnek! Én a BME -re gondoltam elsőnek, csak sok olyat hallottam, hogy túlságosan nehéz és sokat szivatnak!
Ezeket az esélyesek: BME, Veszprémi egyetem gépész, Győri gépész, Miskolci gépész
Legfontosabb az, hogy mennyire jó a képzés, mert nemakarok úgy járni, hogy elvégzem és semmitse tudok. A másik hogy mennyire szivatják az embert, mennyire nehéz!
Köszönöm előre is aki tud segíteni abban, hogy összeállítsama a sorrendet !
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest