- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
korpicschess #14744 üzenetére
Nem első sorban a fejlesztésre gondoltam, hanem arra, hogy nem fogja ezt senki sem átvinni cloudra egyik napról a másikra. Meg ahogy írtad is közben, elég rugalmatlan a közbeszerzés. De amúgy szerintem is jó ötlet lenne megreformálni az infrastruktúrát, egy egyetem járjon élen az ilyesmiben.
Moodle amúgy jó cucc. Eddig ami bajom van vele, hogy lehetne átláthatóbb is. Meg láthatóan nem értenek az oktatók a tesztes részéhez. A százalékok nem stimmelnek sokszor, meg nekem pl most fél pontom lett egy olyan zh-n, ahol nem voltak fél pontok. Meg tavaly volt olyan asszem, hogy több felelet választós teszten lehetett csalni. Mint egy svájci bicska életlen késsel. -
K1nG HuNp
őstag
válasz
korpicschess #14742 üzenetére
Nem a moodle rendszerrel van a baj, hanem az infrastrukturaval amit mogeraknak
-
cattus
addikt
válasz
korpicschess #13037 üzenetére
Infón nincs már Digit2, Számítógép architektúrák van helyette, nem tudom, ez mennyiben más, mint korábban. Prog1, ha meglesz 80% fölött a 2. zh-m, akkor ötös, az anyag nagy részét már tanultam középiskolában.
-
törölt tag
válasz
korpicschess #13011 üzenetére
Annyit hozzáfűznék, hogy a sok horror storyt sem kell elhinni, nagyon félre tudják velük vezetni az embert... Például: "ha nincs meg a ZH-n a beugród, lenullázzák az egész feladatot" és hasonlók. Aztán lehet rettegni az eredménytől. :-)
-
Livius
őstag
válasz
korpicschess #13013 üzenetére
Különtanároz sem szégyen járni egyébként, persze a buli pénzt akkor ezzel elkölti. De valamit valamiért.
-
Cucuska2
addikt
válasz
korpicschess #13011 üzenetére
Én ki szoktam azzal egészíteni, hogy első félévben járjon be minden előadásra.
-
Heavyrain
őstag
válasz
korpicschess #13005 üzenetére
Közlekkaron beiratkozáskor is azt mondták,hogy 30 kredit kell két félév alatt és majd csak jövőre fogják bevezetni a 36-ot.
Még jó hogy szóbajött,mert most utánaolvastam a TVSZ-ben és jelenleg tényleg 36 kredit van benne.
A hallgatónak ahhoz, hogy tanulmányait a magyar állami (rész)ösztöndíjas képzésben
folytathassa, az utolsó két aktív félévében – amelyben nem vett részt valamely
EGT-államban olyan részképzésben, amelyben folytatott tanulmányai a hazai felsőoktatási
intézmény képzésébe beszámíthatók – legalább 36 kreditet kell összegyűjtenie
és legalább 2,00 értékű súlyozott tanulmányi átlagot kell elérnie. -
overclockerr
tag
válasz
korpicschess #13005 üzenetére
Szia!
Közlekes vagyok, infó lett volna a cél, de néhány ponttal lecsúsztam róla.
Azaz igazság két mentortól hallottam a kredites történetet, kth oldalán megtaláltam a mellékletet, de nem valami egyértelmű a szöveg. Lényeg, hogy most már tudom, 18 kredit kell egy félév alatt az állami megtartásához.
Zh-k esetén, ha x,5-re jön ki akkor mindig kerekítenek?
-
Sleed
aktív tag
válasz
korpicschess #12986 üzenetére
Én pont azért szerettem a méréstechnikát, mert végre tanultam valami hasznosat. Az egy dolog hogy mit kérnek számon, arra én csak úgy tekintettem mint a szükséges rossz. Az előadásokon ittam Sujbi szavait - számomra nagyon szemléletformáló volt. A stílusa fura - sokan utálják, nekem semmi bajom nem volt vele..
Labor 1-2-ből pedig egyetlen mérés volt ami tetszett, de az sem maga a mérés miatt hanem mert Marosi Gyula tartotta (Infokomm egyik előadója) és nem azzal foglalkozott hogy lemérjük amit kell (természetesen nem is fejeztük be) hanem rávett minket hogy gondolkodjunk és kifacsarta belőlünk a válaszokat - szintén nagyon szemléletformáló volt és ő is megosztó személyiség. Egyébként az A/D,D/A-s mérés volt labor 2-n. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
korpicschess #12990 üzenetére
jah, ha váltás volt akkor ezt ne vedd készpénznek, én 2-3 éve csináltam kb.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
korpicschess #12988 üzenetére
elektro2-n be kell menni zh előtt a konzultációra ott kb elmondják a másnapi számonkérés felét
persze csak jellegre, de az is sokat segít ugyebár.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
korpicschess #12986 üzenetére
tárgyból szerzett értelmes ismereteim szinte a 0-hoz közelítenek
ez mondjuk elég sok más tárgyra is érvényes lehet, tanszéktől függetlenül...am miért csalódás, mit vártál?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
korpicschess #12982 üzenetére
ebben mondjuk nem igazán értek egyet, a méréstechnika nem vészesen durva, ráadásul egész korrektek, a labor1-2t meg tök vegyesen tartják a tanszékek, szóval ha ott gec*skedés van, az sokszor nem a MIT hibája.
-
concret_hp
addikt
válasz
korpicschess #10794 üzenetére
lol ülj le egy egyessel, szerinted akkor lehet menni egyikből a másikba?
gyk. illeszthetők azonos sorba, ahogy a korábbi táblázatban?
-
concret_hp
addikt
válasz
korpicschess #10792 üzenetére
mert mi a különbség ?
-
wmarci
senior tag
válasz
korpicschess #10709 üzenetére
Gyűlnek itt a VIK-esek úgy látom.
Honnan jössz Pestre?
-
bAtt001
addikt
válasz
korpicschess #10718 üzenetére
2 haverom is villanyon van, egyetem előtt sosem programoztak mégis elvegeztek a tárgyakat, közel sincs az infos prog ttárgyakhoz amit itt kérnek, nem kell tőle félni
-
DigitXT
félisten
válasz
korpicschess #10723 üzenetére
Hát, akkor ebből nem nagyon lesz nagy pesti csapatás.
De ha már koli: melyik?
Majd integetek, ha arra járok.De rohadt meleg van a tetőtérben, összevissza írok.jó esetben Schönherz
Legjobb. Minden nap elsuhanok előtte. De bent összesen egyszer jártam.És akkor is csak egy Voodoo 2-es VGA-t vettem egy kolis kollégától: kockaaaa... -
0xmilan
addikt
válasz
91%-os emelt matekkal nem nagyon kell szerintem. Mi gimiben matek-info szakon tanultunk progot is, először Pascal, aztán C#. Emelt info is sokkal jobb lett, mint emelt matek, bár utóbbinál elvileg az előző évekhez képest is különösen szopatós volt.
(#10719) DigitXT Ha jól tudom, akkor pont prognál számít az autodidakta része, mert egyetemen csak alapokat adnak. Én eddig elvoltam annyi tudással, ami egy érettségi megoldásához kell. Úgy érzem ezt a mennyiséget egyetemen kb. 3 óra anyaga fogja lefedni. -
DigitXT
félisten
válasz
Én azokon az előadásokon aludtam...
Rém unalmas volt, de talán
pont azért, mert simán lehetnek olyanok, akiknek az előképzettsége 0.
Előre ráparázni abszolút nem érdemes.Ellenben ha van hozzá bármi
affinitásod, akkor egy kis autodidakta tanulgatás sosem árthat. -
bAtt001
addikt
válasz
korpicschess #10715 üzenetére
nem leszek már akkor sem, szerintem ennyi volt a kolis pályafutásom
Oppenheimer jah még messze akkor nem szóltam
prog3 nagyon kellett már javahoz szerintem, de viszont a mérés laborokat sajnálom, haverommal végig toltuk mind a 4et és elég jól szórakoztunk általában
az ellenőrző mérések előtti izgulás meg páratlan volt
-
DigitXT
félisten
válasz
korpicschess #10715 üzenetére
Mi van itt? Feljött a topik és az embernek nosztalgiázni támadt kedve.
5 éve végeztem. Igaz, hivatalosan 7 éve kellett volna, de hát így megy ez. -
bAtt001
addikt
válasz
korpicschess #10711 üzenetére
koleszos voltam, javítsuk
am lehet ti már az új mintatantervvel indultok arra kíváncsi leszek
infón nagy reformot csináltak ahogy olvastam
-
concret_hp
addikt
válasz
korpicschess #10709 üzenetére
bgf meg a bme azért nem 1 liga
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest