- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi047
senior tag
Ez a téma engem is érdekel. Én is hiába keresgettem, nem nagyon találtam semmit, csak a fordítottját. De azt nem hiszem, hogy csak nekünk jutott volna eszünkbe, hogy a noti használata közben ne a kis gagyi beépített hangszórók szóljanak, hanem valami komolyabb hangrendszer vezeték nélkül.
Találtam olyan alternatívát is, hogy egy kb. 5-10 ezer forintos hangfal rendelkezik BT kapcsolattal, de ezt 50 ezer körül adják, ami túl sok, ráadásul számomra ismeretlen a márka is. [link]
Illetve Sony HI-FI-t találtam még BT kapcsolattal, 60-65 ezer körül, akkor már inkább ez. [link]
De ez még mindig sokkal több, mint amennyit rászánnék erre a célra.
Egyébként a gyakorlati alkalmazásban ez sosem akadna szerintetek, ha hatótávolságon belül vagyok? És ha esetleg BT egeret használok még mellette?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox Series X|S
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest