Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
biacsia
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
A lényeg ,hogy megvan.

Ilyen esetekben mindig a feladatkezelő a "Biblia"
-
ffodi
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ha a 3.0 Beta 5 van fenn, akkor az a baj. Abban van egy ismert hiba, hogy az RTSS tekeri a procit üresjáratban. Tedd fel a Beta 6-ot vagy a 2.3.1 véglegest, és jó lesz.

-
biacsia
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Feladatkezelőben nézd meg nem fut e valami adobe pdf es cucc.
Benti gépnél én is tapasztaltam , hogy 50% on megy a proci(2magos) asztalon. Az adobe oldalán írják is a hibát , hogy ha a böngésző nem üríti magát akkor a korábban megnyitott PDF miatt úgy maradhat az adobe reader és tekeri a procit feleslegesen. CTR+ALT+DEL + feladat befejezése...
de ez csak egy tipp!
-
jogyur
csendes tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nekem olyankor csinálja ezt amikor a WD vinyót kiveszem a dokkolóból, újraindítással megoldódik. Viszont a régi rendszeremmel (AMD), és másik vinyóval (HITACHI) nem jelentkezett ez a hiba, már ha ez hiba.
-
WaterWawe
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Kapcsold be a Turbo Boost funkciót a biosban.
Ha találok egy jó 2700k-t cserére akkor búcsúzom tőletek. "Downgrade"-elek bár ez szerintem inkább "Upgrade"-nek minősül, tuning tekintetében.
-
krx21
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
"nekem inkább az időtállóság a lényeg"
Nekem is vannak abszurd elméleteim...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én például 2x is meggondolom mit installálok a SSD-re fel...
Gyerek koromba egy drága sport cipőt annyira féltettem, soha nem vettem fel, a szekrénybe zárva nőttem ki...
De hidd el sokkal előbb fogja mindenki eladni, kidobni vagy kulcstartónak használni a tuning prociját mint hogy tönkre menne... -
=HG=
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Szerintem gondold át mire szeretnéd hasznáni, mennyi keret van rá, és itt segítenek neked az egész gép kialakításához.
-
ST05
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
és elnézésedet kérem a stílusomért

a Moderátornak meg köszönöm hogy moderál, úgytünik van még mit faragnom a stílusomon. sorry tényleg, jobban oda fogok figyelni !Macei: azért nem válaszoltam, mert nálam okosabbak linkeltek, illetve válaszoltak
-
ST05
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
hidd el, hogy csupán a jóindulat beszélt belőlem, hátha kicsit körültekintőbb leszel, ezzel akár kemény forintokat megspórolva magadnak! [moderálva]
( viccen kívül: én rengeteget tanultam itt a srácoktól csupán olvasagatással! megéri )
és ha valamire végképp nem találtam választ sok sok oldalon keresztül, akkor mertem csak fordulni az itt jelenlevőkhöz) ( így is sokkoltam őket eleget : D )
csak érzékeltetni akartam, lesz még olyan kérdésed,( sok, mint nekem is voltak ) amire magadtól nem jönnél rá( ha érdekel, vagy adsz még a véleményemre, én ha már vennék 50k-s procit, helyedbe az erősebbet választanám, értem úgy 50 ért veszek procit nekem ne legyen 200mhz el kevesebb ( mert sporoltam pár ezret)
( bár a 3570 el meg már az a probléma, hogy ott már +5 ért megkapod a K-sat
)
de ha találsz jobb áron 3470-et, és a különbözetet hasznosan tudod elkölteni( mondjuk jobb vga-ra )
akkor a 3470 is több mint elég
nem hinném hogy hatalmas különbségeket érezni, ( ez a 4 mag marha erős)
csak aztán akkor később ne bánd, ha nem a K-sat választod, mert az legalább olyan rossz érzés lesz, ha rád jön a tuningolhatnék, és nem tuningolhatsz, mint amennyire fájna most a plusz összeg kiadása ha értesz
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Flint 2 OFF topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)