Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Tudom, több mint 4 év ASUS használat után váltottam és semmilyen minőségbeli különbséget nem veszek észre, pedig az ASUS lapom 50k volt 5 éve, szóval nem gagyi volt.
De azzal még több gondom volt mint ezzel, mondjuk ez a technika fejlődésének is betudható.
Szerintem ugyan annyi gond van ma az ASRockal mint bármely más márkával.
Egyébként eladó az ASUS...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
haddent
addikt
Nekem volt Gigabyte Z68-as, Asrock P67 PRO3 és Z77 Extreme 4 is, és most egy Asus P8Z77-V. Egyiket sem lehet összehasonlítani az Asus-szal, egyszerűen nem egy kategória (az árcédula sem mondjuk..). De nekem sem volt vele semmi bajom, sőt... Árához képest szerintem többet hoz mint bármelyik más.
Szlobig akkor miért nem ott veszed?

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)