Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macei
tag
ya és ha megnézed a többi értéket rájössz hogy a szobám ténylegesen is fűtött, különben az alaplapi hő meg a vidikari hője is alacsonyabb lenne nem?
Nem veszem én semmiféle bántásnak sem, Értem én az értetlenséged
Nincs hőfok fóbiám
vagy nem tok róla. előző procim(pentium D820) 50-60 fok között lengedezett persze nem gyári hűtéssel. A gyárival felkúszott 80 fölé is.
Én csak arra törekszem hogy minél alacsonyabb legyen mert az jó
Ha megy egyszer úgy döntök hogy lássuk mit tud akkor meg nem lesznek gondjaim.
Amúgy a vinyót is simán le lehet hűteni hogy fel se pörögjön, azért az már nekem is tulzás.
-
krx21
nagyúr
A félvezetőknél amúgy pont fordítva van a hőmérséklet és az ellenállás kapcsolata...(nemrég néztem utána én is...)
A szenzorok pontosságát nehéz megmondani, de iránymutatónak nálam kérdéses az a szenzor amelyik 22C-os szobában 20C-ot mutat... Persze üzemi hőmérsékletnél lehet jóval pontosabb is...(kb. 60C!)
A 30C alatti tartásról még nem hallottam, de valószínű itt még senki... Az ilyen jellegű kívánalmak valószínűleg tájékozatlanság, vagy erőteljes hőmérséklet fóbia következményei lehetnek.
De ne vedd bántásnak, itt mindannyian kicsit fanatikusak vagyunk!
Én is sokat foglalkoztam a hőmérsékletekkel, mert nem nagyon tudtam a tuningolt 3770K-t 80C alatt tartani...
Kockáztattam és költöttem rá, hogy 70C alatt maradjon Linx-nél... Ez is mánia! Mert 99%, hogy az eredeti állapotában sem menne tönkre... De a 30C azért felkeltette a figyelmemet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest