- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Én megjelenés után vettem a 3770K-mat,azóta 1.65-ön mentek a ramjaim,egyszer be lett állítva minden,azóta nem volt gond.Csak ugye nemrég volt BIOS frissítés,elugrott minden,profilok is,aztán már nem emlékeztem hogy hogy voltak a dolgok,utánaolvastam de annyi félét írtak külföldi fórumokon is,meg nagy a kavarás a VTT/VCCSA kérdés kerül is,van aki azt íjra hogy a VTT-t kell emelni,VCCSA-t nem piszkálni,van aki azt írja hogy mind a kettőt,van aki azt írja hogy a VCCSA-t és a VTT-ről szó sem esik.Olyan ember sok van aki 1.65V-os RAMokat használ hiszen vannak ilyen 2800 MHz-s ramok is amik 1.65V-osak,olyannal még én sem találkoztam aki írta volna hogy ez tette taccsra a prociját,na persze azt is nehéz eldönteni hogy ha meghal egy proci hogy mitől lehetett...vagyis szerintem,aztán ki tudja,de azért nem gyakori hogy elhaláloznak a procik,de én is azért érdeklődök ilyen aktívan ezután mert elég félős vagyok ilyen szempontból,nem szeretném tönkrevágni a procimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Battlefield 2042
- Nintendo Switch
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- További aktív témák...
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest