Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Elixión #19964 üzenetére
Ugyan úgy ultra beállítás. Élsimítás, és HBAO nélkül. Mindkettő rengeteg fps-t vesz el, és nekem nincs rájuk szükségem. ,,Szerinted'' kihajtja a VGA-t, én meg közlöm a tényeket. NEM. Legalábbis ezekkel a beállításokkal. Ezzel semmi probléma, csak ezek után senki se erősködjön, és ha előjön a téma újra, akkor a képébe nyomhatja mindenki az illetőnek ezeket a fotókat. Egyébként:
Teljesen mindegy, hogy most 99%, vagy 80-85%, és az is csak helyenként. Bőven megvan szinte minden pályán a 100fps, ultrán, ami azért nem kis szó. i7-el sem lenne előrébb az ember. Jelenleg itt tartunk. Sőt, atombrutál tuningos CPU-val sem lenne előre senki sem. Mint mondtam, 4.7GHz-en 85% volt a kihasználtság. Kezit csókolom, 5GHz-es procit nem talál könnyen az ember. Talán a fórumba is csak 1-2 darab van össz-vissz. Szóval bárki játékra veszi a gépét, i5 3570K elég mindenre, de ismerni kell a korlátait is.Amúgy még annyit megtehetnél, hogy az én beállításaimmal, csak 1920x1080-ban megnézed, mennyit ugrik a kihasználtság. Szerintem nem oszt nem szoroz, de lehet, hogy mindannyian meglepődünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- YouTube
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest