Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
hermanyi #1956 üzenetére
Erősen szkeptikus vagyok az MVP teljesítményt érintő előnyeivel kapcsolatban....
Én szerencsére nem halmozom ennyire az élvezeteket. De abba se hal bele senki, ha az 5850 kimenetét hagyom aktívnak két játék között.(#1957) fatallerror : Ezt honnan vetted? Az 5850 a gép fogyasztását +40W-al dobta meg csak azzal, hogy a rendes üresjárati 157/300mhz-ről felkapcsolt a videólejátszó 400/900mhz-re. Az IGP szinte meg se átszik, ha filmet játszik le. Azért ez komoly különbség szerintem. Ráadásul az IGP csak addig fogyaszt, míg a film megy, míg a Radeon addig marad 400/900-on (ami ugye +40W) míg be nem zárom az összes lejátszott youtube videót tartalmazó ablakot a böngészőben. Ez sokszor sunyibb dolog, mint gondolnád, keresgélni, hol felejtettél megnyitva egy videót is tartalmazó oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Videó stream letöltése
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest