Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Raidon #19354 üzenetére
Ezt most ugye nem mondod komolyan?
Hogyan menne már 4.5öt látatlanba? Ki se próbáltad még, akkor nem megy, ennyi. Amúgy meg alulfeszelni simán tudnád, abból is kiderül valami azért és még jól is jársz.Visszatérve a kérdezőhöz: Sajnos sok az olyan elvetemült állat, aki K-s procit vesz, de nem húzza. Minden esetre az aprón én úgy vennék ha ilyen ,,nem tuningoltam'' emberkével találkoznék, hogy kipróbálom. Ha jól megy, akkor megveszem, ha nem akkor nem. Bár nem tudom, hogy ebbe mennyi eladó menne-e bele. Én sem biztos, hogy engedném, hogy a procimat egész nap tesztelgesse egy vevő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4) ÉRTÉKELÉSRE VÁR
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest