Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
Gtaati #15764 üzenetére
"Platform Controller Hub voltage. The PCH voltage feeds the chipset on the motherboard, which is responsible for talking with all of the peripherals on your computer, such as USB devices, hard drives, and any add-on cards–except for the video cards–which now talk directly to the PCI-Express controller integrated into the CPU."
Ennek értelmében ez az alaplapi chipset-ed feszültségértéke. Ez felel a perifériákért. Ha lejjebb viszed és nincs semmi gond az USB-re kötött cuccokkal, a vincsikkel meg ilyesmi, akkor sztem okés. Bár én nem piszkálnám. (nem tudom, hogy ez okozhat-e adatvesztést pl a vincsiknél ha más instabillá válna a SATA vezérlő mondjuk)
Egyébként mi a bajod az 56-57 fokkal? Teljesen normális hőmérséklet sztem.
(ha meg lejjebb akarod vinni inkább vegyél egy-két házventit, hogy kifújják a levegőt a házadból)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest