Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
+1 és az atomerőműnél aligha van tisztább energia, ami 0-24 rendelkezésre áll.
Az energiatárolás a fő probléma, amire még messze nem látni megoldást. Illetve lenne, csak drága. Akkor meg már égessünk lignitet...
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
KAMELOT
titán
-
Dilikutya
félisten
160-ért láttam az előbb GTX980-at. Csak 7 éves lesz az idén a típus. Nevetséges.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bobalazs
nagyúr
itt csak VGA árak miatt lehet sírni?
A tököm kivan az opensubtitles magyar admin jával hogy önkényesen kitörölte a fordításamat mert szerinte súlyos hibák vannak benne. Holott itteni ph olvasók szerint teljesen elfogadható volt. -
bobalazs
nagyúr
jövő héten átnézi valaki, azt mondta. ha az se lesz jó, neked is átküldöm.
De érted senki se fordít ingyen önszántából, aztán aki mégis rászánja az időt meg minden az nem jó mert mindenféle kifogásokat kell keresni, nincs benne vessző nincs pont a mondat végén nincs olyan szó hogy huh magyarul stb. -
Chaser
legenda
egy fordítás legyen pöpec
attól hogy itt nem mondatokban írok egyébként megy, de ez egy fórum
filmnél halálom ha feliratosan nézem és hibás a felirat - vesszőhiba is hiba -
zavaró/kiábrándító, akkor is ha ingyen csinálják - egyébként én is csináltam régebben párat -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
KAMELOT
titán
Jövő heti árnak éppenhogy kevésnek kell lenni. Szerintem egy nullával többet írt. 16k akar az lenni! Kazahsztánban van a bányák 18%. Kiadták parancsba, hogy felszólítás nélkül lőhetnek. Ugyan az mint a Gyurcsány. Lövi az ártatlan embereket. Ott is van ész rendesen.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
GEIL
addikt
Az RTX3050 szerintem még FullHD-ra se lesz elég....kompromisszummentes csutka ultrára tett grafikán és RTX nélkül se lesz meg még a 60 fps se....új játékokra gondolok....aztán lesz majd 200+ ezer Ft pedig szerintem RTX2060 alatt lesz erőben...és az is hokedli ha RTX-et akarok bekapcsolni...de fullon se visz minden FullHd-ban sem........butitgatni a Gtx1650-nél is tudok.....hát ebből tényleg konzol lesz....
Xbox Series X már mosolyog rám erősen....fiamra pedig a digitalos Ps5....a 2 régebbi konzolt meg eladom....oneS is meg a Ps4 slim is elmegy 60-60 ezer körül......így fiamnak kb 25 ezerbe fog fájni a PS5 digital....magamnak meg Xbox SeriesX az erősebb gépembe szánt VGA helyett....[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Chaser
legenda
gondoltam nem foschnak maguk alá könnyen - bár jó lenne ( : -
KAMELOT
sztem sem mostanában lesz olyanbobalazs
van miből fizetniük az átutalási díjat ( :Dilikutya
az a legalja, olyat vajh' mért engednek felrakni?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Deer76
aktív tag
Én csak azt nem értem, minek a kártyákra ilyen RGB feliratok meg világítás, ha úgyis bányában köt ki? Oda nem kell.
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Deer76
aktív tag
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
bobalazs
nagyúr
Nézem, az anyjuk pics---t, kiadják a 6600 xt-t, én értem hogy minden túl van árazva, de hogy 105 ezerér vettem 5600 XT-t és akkor azonos beállításokkal több mint 2x-es áron, van 650 euroért németbe, (ugye magyaro.-i árakról ne is beszéljünk, mert itt 300 ezer!). és akkor nézem red dead redemption 2.be, 50 helyett van 60 fpsed. hűha, hova szarjak?
-
Chaser
legenda
jó drágán vetted, volt az 97e-ért is - én is drágán vettem 104e-ért :d -
de még lementek a promós játékok belőle, valami 86e-nél állt meg - ha 97-ért veszem akkor 79e lett volna a vége -
egy 1050ti nincs most annyiért
looool_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
dehogy, rég eladtam
2020 elején vettem aztán nyáron már eladtam a gép nagy részét - gondolván majd ősszel veszek más cpu+vga párost -
jah nagy téma volt, tiszta büszke vagyok magamra hogy én vettem észre először a "csalást", de globál szinten is nyilván_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koko52
nagyúr
Nagyon jó a hajlított monitor, egyszer leültem elé és gyorsan megállapítottam, hogy az ötletgazdája mellé temetném. Látszik is, hogy tűnnek el a gyártóktól.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
TechN7ne
nagyúr
Nekem már volt mindenfajta ,végül egy 34 colos 21:9-es kijelző lett a kedvenc.
helgi
2021 év végén körbejártam majdnem az összes ajánlott Dell ,Acer ,Philips ,Samung monitorokat de a végén mindig az IPS Asus vagy LG volt a legszebb képileg ,mostani 21:9-es is egy LG lett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest