Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
Ahogy észrevettem mindenki csak a felső végletét nézi a VGA áraknak, de mi a helyzet a belépő kategóriával amikor kell valami a gépbe, hogy legyen kép? Ezt nézte már valaki?
Nvidia GT 730 -> 30-38.000 Ft
GT 1030->30-40.000, pár hete még 50.000 felett is volt.
AMD R7 240: 40.000 Ft, RX 550 80.000 Ft.
Nekem most ment tönkre a 10 éves HD4830-as kártyám, kellett helyette valami. Használt GT 630 lett belőle.
Ha a pozitív oldalát nézzük, nálam újra eljött a "retro" játékok időszaka. Nagyon sok olyan régi játék van amire elég akár egy integrált videókártya is. Csak néhány példa amivel mostanában az időmet töltöm amíg várom a VGA árak csökkenését: Diablo II, StarCraft, RedAlert II - III, GTA Vice city - San Andreas. Civilization 3-4, Half-Life 2, NFS Porsche 2000, Most Wanted, Carbon, A DOS-os játékokról nem is beszélve.Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
KAMELOT
titán
válasz TechN7ne #197 üzenetére
Jó tanács!
Gyűjts aztán majd vegyél magadnak egy jó kártyát. Az, hogy mennyi meg tojd le. Szerintem egy 3070-et 400k körül már be tudnál húzni. Szép fehér ROG-ot.
A régi árakat el kell felejteni. Ennyi erővel nekem is kéne sírni, hogy 1989-ben apámmal a kúton 1,50 Sk-ért tanoltunk benzint és 1 órát vártunk mire sorra jutottunk?
1eu---30sk
30sk/1,50sk---???nrg_52: Lényeg, hogy volt egy kis hullám aztán megy fel!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
TechN7ne
nagyúr
Kezdem elfelejteni ezt az egészet ,hogy a videókártya szenvedély kilátástalan helyzetig szünetel ,erre jöttök a számokkal és még jobban “leveravíz
Az összes videokártya ami valaha létezet nálam síratom > hiányoznak ,hülyevoltam ,sztresszhelyzet ,lehet már pszichiáterhez kéne fordulnom ha jobban belemennék. DDD[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
-
koko52
nagyúr
válasz bobalazs #190 üzenetére
Ajánlom a portfólió oldalát, nem fogok itt offolni. Röviden: minden csúcsot megdöntöttünk
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
bobalazs
nagyúr
Az sok?
Nem válság van?
Ha van pár statisztikád, azt is mond érzékeltetés képpen.
Pl. hány %a ez a költségvetésnek, mennyi szokott lenni évenként,
illetve környező országokban ez hogy alakult a válság hatására?
Mert gondolom ezek is fontos információk. Így ezzel a számmal, nem hozzáértőként, nem tudok mit kezdeni. -
koko52
nagyúr
Mai adat 2021-ről, nem a VGA vásárlás lesz a fő problémánk: portfólió-> "az államháztartás központi alrendszere 5101,5 milliárd forintos hiánnyal zárt tavaly." - na, ezt választások után be kell szedni. "Rezsicsökkentés" egyik hozadéka, avagy ki fizeti meg a 4x-es különbözetet, hát mi fogjuk kérem szépen.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Chaser
legenda
jah, majd jó két év múlva, amikor már gyorsabb lesz a ddr4-nél ( :
meg mondjuk nem kerül többszörösébe...sír-sír drága ddr5 :d
magam részéről új gépből is ddr4-est dobnék össze
milyen árcsökkentés lesz?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koko52
nagyúr
válasz TechN7ne #181 üzenetére
Képzeld még win xp-t sem kezel, sőt C64 programok sem futnak rajta. Bocs, de a szakmai hozzáértésedhez ez a hsz illik.
-
TechN7ne
nagyúr
-
-
koko52
nagyúr
AMD legalább lapgyártók fejére koppintott, amikor kitalálták, hogy 5xxx nem fog menni a 4xx lapokban. Húzódott is a BIOS hónapokat. Intel meg direkt más lábkiosztást csinál...
-
Chaser
legenda
ez bevett gyakorlat hogy sok minden nincs az üzletben, csak ami nagyon pörög
bobalazs
mindig a bolti ár a mérvadó
mivel boltban drága, így használtan is
az amd-nél már rég letojják a 3100/3500x/3600 vonalat, első kettőből egyáltalán nincs újan már rég - kevés a tsmc 7nm kapacitása amiből sok mindent kellene gyártatniuk -
a 3600-ot új 20e ft-os lapban is szét lehet rántani, a cpu fogy el bármilyen jó, nem a lap
és abba a lapba még lazán mehet 3800x is kis oc-val..de nyilván egy 5600x se probléma neki_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koko52
nagyúr
MSI B450 Mortar max lapomba volt 1600, 2600 ,3600 és most 5900X, de várja az 5800X3D-t is. Intelnél ez 5 alaplap. Ja és 23k Ft-volt a lap.
-
maajsz
senior tag
válasz bobalazs #171 üzenetére
Ok, nevezzük át a topikot, simán csak "sírni az árakon"-ra
Amúgy a 3600 azért csak 12 szálas egy 8500 vagy akár 8600K-val szemben. Összehasonlításnál meg nem kizárólag csak a gaming performace az irányadó. De szerintem az amd-nél dob az árakba egy kicsit a kompatibilitás is, még is csak a procijaik jó részét bele tudod dobni 2-3 generációnyi deszkába. Na meg simán tudsz venni alá új deszkát, amibe még az aktuális széria is belemegy. Egy 8. genes intelnél ezt már nem tudod megjátszani.
-
bobalazs
nagyúr
AMD procik használt ára miért ennyire túlárazott? például 3600 hardveraprón minimum 60000 Ft de egy i5 8500 például meg lehet venni 35 ezerért és hangya fasznyi különbség van játék alatt a kettő közt.
-
KAMELOT
titán
Ez az! Ha lenne boltban odaírnák, hogy mennyi db. Alzán nincs semmi, akkor a többinél, hogy van?! Közvetlen a gyártótól szerzik a dolgokat.
Egyik helyi kis üzlet is rajtuk keresztül szerzi a dolgokat.
Emlékszem amikor az Eizo monitorom egyeneset japánból jött.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Chaser
legenda
rég dolgoztam már boltban, de nem rémlik hogy a nagykerek szerettek volna visszavenni bármit
ilyen helyzetben meg nyilván nem akarják magukat oboáztatni - az egy más dolog hogy sok boltban nincs is kártya, hanem nagykerből listázzák -KAMELOT
most sokan úgy gondolják volt egy kis esés és bedől minden, osztán' várnak...osztán' lehet meglepődnek :d
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koko52
nagyúr
Aprón zsír új 3070 350k. Skalper piac előbb reagál mint a bolt, ahol beragadt az ára miatt. Ha most megnéznénk, a boltok eladásai konvergálnak a nullához.
[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
A normális 3070 még a mindfactoryn is 1000 juró felett van, az mire haza jön inkább 400. Eth csúcson láttam én is 500 felett non LHR 3070 az aprón, de az már akkor abszurd volt. Igaz, hogy most valamelyest csökkenő tendenciát mutat az árazás, de szerintem ez még messze van a normálistól.
Nyilván benne van a pakliban, hogy fordul a trend és visszadrágulnak de az is lehet, hogy tovább stagnál odalent a coin és még lejjebb csúsznak árak. Ehhez nincs jósgömböm. -
koko52
nagyúr
Neked nem a 480k-s non lhr kártya kell ugyebár. Nézd meg jobban azt a HA-t!
-
koko52
nagyúr
330-350 a 3070 kártya. Ezek 550-600-ért mentek (a non lhr, de játékra mindegy). Egy évvel ezelőtt itthon Alza 280-ért nyomta ezeket (ennyiért vettem itthon én is) és 400-ért mentek apróra. Szóval igen, érdemes lehet most venni. De lehet várni is, csak nehogy elmenjen a vonat.
Ingatlan piacon csak romlani fog a helyzet, ott 2021 csak jelenteni fog az inflációnak, energia áraknak, így az alapanyagnak is."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
maajsz
senior tag
Ez relatív, melyiknek ment le 100k-t? Egy 3090-nek? Összességében még mindig shithead árak vannak. Az ingatlan meg azért kicsit más tészta, nem mindegy hogy 300k-s árat kell duplán kifizetnem, vagy egy 30M-es árat. Az előbbit rengetegen megengedhetik, az utóbbit elég kevesen. Az utóbbi 5 évben összeszámolni is nehéz, hány embernek akadt félbe az építkezése, költözött be "félkész" házba, adta el, stb az elszálló árak miatt.
-
koko52
nagyúr
Szokásos: megy a rinya hogy nincs kártya meg drága, most lement az ára -100k-t, most azért nem vesz mert legyen még olcsóbb. Ha visszamegy a kriptó akkor megint felmegy akkor az lesz a baj hogy drága. Ezek a tipikus soha nem veszek csak rinyálok. Ingatlanoknál is azok fikázzák az árakat, akik soha nem vesznek.
-
Chaser
legenda
de nem zuhan, kis hinta volt, de ez tőzsdén is ott van/lehet mindennél
4264adam
sztem valami shitcoint bányászni fognak eth után is, ha egyáltalán átáll az eth
konzolhoz nézz utána, van egy kütyü amivel már kezelik az egér/billzet kombót_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
KAMELOT
titán
Majd az isten nyila fog beléd állni, amikor szeptemberben meglátod a nv 40xx sorozat árakat. Inkább vedd meg aztán játsz, minthogy vársz arra, hogy 10-20k esik. Amikor meg esik egyből megveszi valaki és negy is fel HA-ra, természetesen haszonnal.
Árak akkor fognak esni, ha tartósan 20k alatt lesz a BTC. Arra viszont ne is számítsunk!!!4264adam: Alap horgászfelszerelést esetleg veszel és hol vannak a kiegészítők?!? Aztán azt még bányába sem teheted
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
koko52
nagyúr
válasz 4264adam #145 üzenetére
Arra már én is gondoltam, hogy a PC piac összezsugorodott, a maradék meg úgyis akkora fan, hogy ha 3x-5x annyiért adják a kártyát akkor is megveszik, így ugyan ott vannak mint ha 3x-5x akkora lenne a piac. Lásd 3090ti árazását, 4xxx euró
-
koko52
nagyúr
Sőt, webshopokban felfelé mennek az árak. 3080 most 40k-val drágább mint 2 hete. Akkor lehet mégsem a bánya miatt van 300%? Eddig is ezt szajkóztam, benne van vastagon, de az áremelkedés feléért felelős kb. 2017-ben is ~50%-ot dobott a kártyák áraira. Akkoriban vettem volna 1060 6Gb-ot és a csúcson volt kb 50%-al drágább. Majd soha nem ment vissza, drágább maradt kb 20%-al.
-
4264adam
veterán
EURO / HUF Árfolyam
Corona
Növekvő bányászat (készlethiány)
Valós pénzt termelő VGA-k
Bitcoin árfolyam
nővekvő (ja nem) magyar gazdaság
Inflációsoroljuk még a 2019 előtt nem számottevő hatásokat?
ETH POS számolásra akar átállni amihez nem kell ekkora erőforrás, de ezt megint eltolták Júliusra. Ha most nem lesz eltolva akkor nem lesz vga bányászat ETH-val. Valaki most adott el belőle a POS érkezés lengetése miatt, ami ismét elamardt --> DONE[ Szerkesztve ]
-
miazmá
tag
válasz 4264adam #141 üzenetére
Elfogadtam, ezért írtam hogy 200k forintot már adnék egy olyan kártyáért ami elég fullhd-ra.
Előtte elég volt 114k a 2060-ra, azelőtt 67k az rx580-ra. Mi ez ha nem elfogadás?
Decemberi esés pedig a profitrealizáls volt. Eladtak, hogy legyen pénzük belőle.
Lehet, én nem értek ezekhez az újvilágipénzekhő csak azt látom hogy az eth azóta -25% és nem felfelé tart, előtte nem sokkal meg még, majd 5k is volt.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
óóóóó, az semmit nem jelent
eth milla' környékén, btc 40k+ $, ez semmi sajnos esésben, úgy látszik itt szépen meg is álltak egyelőre
nem "álltam beléd", csak nem értettem mire alapozod hogy reális amit szeretnél
ha beesne az eth 500e ft-ra még akkor is megérné foglalkozni vele, valami 200e ft rémlik ami már határeset_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
azt értem
de mért gondolod, hogy reális az elvárásod a jelenlegi helyzetben?
attól hogy szerinted vagy szerintem sok, sajnos olcsóbb még nem lesz
nem néztem az árakat, de 6600 xt kinti garos fapad modellek is 200k felett mentek már több hónapja is, aztóa meg drágultak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
miazmá
tag
Lassan lehet nyitni a bukszákat
Reális elvárásaim: 200k alatt újítani egy normális hűtésű 6600xt-t, egy hónapon belül magyar üzletből vagy megbízható PH-s arctól
-
koko52
nagyúr
-
Chaser
legenda
feltehetnéd a kérdést ótókázok'-e? meglepődnél - kb úgy ahogy a pédádban mondtad -
óriási problémák vannak már a 2000-es évektől, előtte léptük azt a létszámot ami már kezelhetetlen és fenntarthatatlan a jelenlegi életmóddal - meg az akkorival is -
ne vedd magadra, nem ellened szólt, csak még egy hülyeség ellen aminek aztán végképp semmi értelme és sok a hülyeség tetejébe már nagyon nem hiányzott_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koko52
nagyúr
Ahogy te és én és átlag magyar él az bőven tönkre teszi a bolygót. Talán afrika nomádabb részei mutatták ki, hogy fenntartható. Azthiszem Mo. valamikor augusztusra lépi át a fenntartahtó pontot, az arabok februárban. Szóval óriási problémák vannak.
Kezdhetnénk a zéró műanyaggal pl. Aztán autókat betiltani, csak taxi formájában használhatná mindenki addig, amíg éppen kell, de azt is a tömegközlekedésre terelni inkább. Születések száma max 1 fő/család, amíg 1 milliárd alá nem megyünk. Na, ezek intézkedések lennének, nem a bambusz szívószál."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Chaser
legenda
pontosan, a sok kicsi sokra megy elve
az egyes folyamatok pedig erősítik egymást, nem pedig hozzáadódnak egymáshoz
pont emiatt nem volt szükség még egy hülyeségre, ami már nagyon kinőtte magát és nem úgy néz ki hogy mostanában meg akarna állni
szerintem nem én tehetek arról mennyiért veszik tőled az energiát, az a te döntésed mit csinálsz vele, így legalább kapsz némi igazolást
én annyit teszek a bolygóért, hogy szándékosan nem teszem még jobban tönkre
de attól még nomád életmódot sem tolok
és még ez is rengeteg terhelés ha megszorozzuk sok mrd-vel
ezt kellene belátnia a sok mrd-nek, de nem látja benem kellene itt betiltani semmit, ha az embereknek lenne józan paraszti esze
de sajnos nincs és nem látnak túl a saját kis életükön és életterükön
lehet egyszer én is megunom és lesz@rok mindent, amíg az emberek max 5%-a próbálna tenni valamit addig oly mindegy..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koko52
nagyúr
Akkor tiltsák be, de mindent ami tönkre teszi! VGA miatt nem 50 év múlva lesz lakhatatlan, hanem 49, sokra megyünk vele.
A sárgolyót az emberek milliárdjai teszik tönkre, egyre több és több. Azt kéne szabályozni!
Igen, napelemmel tolom. Ha van ötleted ki veszi meg a fölös energiámat írj! Eladó, 40ft/kw, 10 ft-ért viszont elhasználom másra. És még így is pluszos a termelésem, hogy egy rakás rig megy.
Te mit teszel a bolygóért?maajsz: én FIAT-ra váltottam 90%-át, 10-et hagyok a 10k dolláros árfolyamra.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
meg még jobban szétb@szni ezt a sárgolyót - tudom-tudom, a repülők meg a tankerek, meg az autók, jah, ez meg még pluszban
meg a megújúuló energiák amiket a szentlélek gyárt le ami a kinyerésükhöz kell és értelmes dologra nem is lehetne használni -
aki meg beleszáll ugyanúgy generálja a folyamatot
ha neked ezt jelenti a "tenni kell", akkor biztos tesztek érte
szeretem én a tavaszt, csak januárban még picit korai ( :
majd meglátjuk 10-20-30 év múlva mennyit tettetek érte pluszban
tudom-tudom, a tudósok majd...
( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
maajsz
senior tag
Nyilván nem érte meg, mert ez szórakoztatás, de arra is hajlandó költeni az ember bizonyos határokig. Eddig a szórakozás költésre való hajlandósság árazta, most meg a csákány őrület miatt az mh/s.
@koko52
Pont erről beszélek. Ha nem lenne csákány neked se lenne csak egy karid. Így meg mivel szívod fel a készletet pumpálod az árát felfelé. Aki meg venni akar újat annak szintén ezt tanácsolod, ami szintén ugyan ezt a folyamatot szítja. Persze visszahozható az ára, amíg tart az egész dolog. De sajnos ezt még mindig nem lehet 100%-ra mondani meddig fog, nem beszélve arról, hogy sokan meg nem is engedhetik meg maguknak az annyira magas belépő árat, hogy utána egyáltalán legyen esélyük visszahozni az árát. Kari meg csak akkor van ingyen vagy pluszba, ha realizáltad is az árát FIAT-ban. Ha meg még nem akkor gyakorlatilag feláras minuszos. Nyilván ebben benne van, hogy még többet hoz, ha szárnyal a coinod, de az is, hogy pukk.. -
koko52
nagyúr
válasz bobalazs #120 üzenetére
1 kártyával kezdtem 17'-ben. XFX 580, mai napig túr.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz bobalazs #118 üzenetére
Mindkettő. Nekem minden kártyám többszörösen pluszos. A drágák is. Most is vettem két 3080-at, azok is pluszosak lesznek.
-
koko52
nagyúr
ráderőltetik a csákányolást- nem erőlteti senki, csak egy tipp az ingyen kártyára/sírás csendesítésre. Én mai napig kitartok amellett, hogy soha ilyen olcsó nem volt a VGA. Ingyen van, vagy fizetnek érte. Csak ezért igen, tenni is kell.
-
maajsz
senior tag
Nekem a jelenlegi Strix 3060 Ti ingyen van, sőt.. Tavaly próbából "koca csákányoltattam" az év első felében a non LHR Gaming X 3060 Ti-met, amit előtte decemberben 200k-ban fogtam ki az Iponon, nyár végén eladtam duplájába, a kicsákányolt coint megtoldottam azt szeptember elején még éppen lenyelhető áron behúztam ezt.
De ez nem biztos, hogy ezt mégegyszer meg fogom tudni játszani. Másrészt nálam van egy lenyelhető határ, meg nem is vagyok ultra milliomos. 600K-ért VGA? No way Jose Az egy új genes konzol + egy oled tv 120 Hz-el. Már elnézést de akkor inkább rohadjon rájuk. Az meg irónikus, hogy a nagy kriptó szabadságharcosok ráderőltetik a csákányolást, hogy éppenhogy megérje a karid.
Ezzel én is úgy vagyok, hogy a gpu csákányolás a kriptó rákfenéje. Félreértés ne essék, engem nem zavar maga a coin, legyen 2 millió féle, ugárljon az ára oda ahova akar, de tartsák fent célhardverrel meg (egy minimális határ felett) vállalkozás szerűen kelljen tolni. -
KAMELOT
titán
Ha 3 évente veszel 600k vgat, az is lebontva 16.600Ft/hó és akkor még ebből lejön a vga eladási ára, így a köv vga-ba már kevesebbet kell rakni. Gondolom nem vásárolsz félévente új gépet?!?
NV-t meg az összeladás érdekli és 2021-ben nagyot szakítottak. Musk meg egy szélhámos, csoda hogy ennyi hülye hisz neki.
A jelenlegi vga-ba 630€ tettem.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
maajsz
senior tag
válasz bobalazs #109 üzenetére
Sajnos úgy néz ki fognak találni újabb meg újabb shitcoint amit lehet ütni gpu-val. Érdekes jövő előtt áll ez, Musk is egyszer elfogadja a BTC-t, majd visszakozik, most elfogadja meme dogecoint tesla merchre, aztán ki tudja később mit mond.
Szvsz az gyártók szarnak a kis gémer fejére, ha valamit is akarnának megpróbálnák mind a gyártók, mind az AIB-ok is azt amit az EVGA, hogy legalább 1-1 példányt be tudj húzni 2 évente. Én még az ilyen "loyalty" pontokba is benne lennék, hogy akkor a kari alá vegyek Asus/MSI/.. akármilyen deszkát meg akármi körítést, hogy jusson egy normál áron és a xx80-as széria ne milla felé közelítsen már.
-
koko52
nagyúr
válasz bobalazs #109 üzenetére
A BTC egy ilyen húzó coin. Ha eth pos után lesz más túrni való akkor annak az ára fog felmenni és húzza majd a vga árakat.
-
bobalazs
nagyúr
attól hogy felmegy a Bitcoin ára még nem lesznek drágábbak a vga árak ugye?
-
Chaser
legenda
vettem is azóta, pár rtx-et kipróbáztam ( :
a legutolsót pár hónapja - az csak 50%-kal volt drágább mint mikor megjelent , sőt, inkább "csak" 45-tel -koko52
talán játékra jó/akár jobb
de bármilyen melóra már vicces, simán olvasni is - nekem biztos -
jön a "hajlítatlan" 42-es oled tv, mostani vga árak mellett sztem már nem olyan erős az ára :d azok mellett elbújhat majd minden lcd
egy kicsit még nagy, de le lehet méretezni és nincs bevilágítás_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
helgi
aktív tag
, hát, igen. Bár nem tudom melyikre gondolsz épp. Meg még arra is gondoltam, ha eddig nem vettem, akkor majd nyáron hátha dobnak piacra egy értelmeset. Nem kell 500hz. World of Tanks, Eve Online és Battletech, Mechwarrior. Nem játszok több Doom és wolfeinstein klónnal már..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest