Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért kár tagadni, hogy az iPad nagyon ott van a szeren tablet fronton, akármennyire is utálom az zárt rendszerüket meg a személyreszabási megkötéseiket.
Hidd el, szedtem szét Xiaomi Mi Pad 4 Plus tabletet egy 9. genes iPad 10.2 mellett, s azt kellett megállapítanom, hogy milyen szar silány minőségű alkatrészek vannak a Xiaomi tablethez meg milyen idióta megoldások vannak benne(display flex kábel bekötése ahogy ki van találva).
Elárulom, hogy ahogy helyére pattintottam az új kijelzőt a Xiaomi tabletbe, azon nyomban megrepedt az üveg rajta a gomb mellett, mint a ropi. Pedig haverral csináltam, aki anno a Nokiában dolgozott, s így is törött a cucc rajta.
-
A redmi az kb annyira felso kategoria, mint a vonatos wc-ben a budipapir. Ha neked jo es hasznalod, akkor hasznald egeszseggel, de en szandekosan nem a 100khuf-os cuccokrol beszeltem, mert az egy nagyon mas kavehaz. Ott nincs is alternativa, szoval nyilvan azt fogod venni, ha kell a tablet funkcionalitas.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Androidos tablet topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OTP Bank topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest