Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
divot
veterán
Nekem Németh Lászlótól a Gyász a kedvencem. Talán, mert kistelepülésen nőttem föl, és szinte láttam magam körül a szereplőket. De az a könyv egyszerűen zseniális, ha olvasom, esz a ságra irigység, hogy miként lehet ennyire pontosan írni. Móricznál is ugyanezt érzem. Belép egy szereplő, három mondatban jellemzi a bajszát, a kalapját, meg ahogy odaadja a szolgálónak a botját, és máris mindent tudsz a figuráról, de még a szüleiről, nagyszüleiről is. Ez az, amit nem lehet megtanulni.
-
divot
veterán
A 22-es csapdája nagyon fontos. Abból kiderül, hogy mennyire nem egyszerű lény az ember. :D
-
-
divot
veterán
Ez valami házi feladat?
Mert a Bibliát csak akkor, ha meg is tudod indokoni, hogy miért. Márpedig ahhoz, hogy meg tudd indokolni, hívő embernek kell lenned. Ha meg nem vagy hívő, akkor minek cipeled magaddal, ugyebár.
Szóval mi volt az eredeti kérdés? Az öt legfontosabb könyv számodra, vagy az emberiség számára?
Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest