- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
Nekem is eltört,..nekem sem cserélték. Szóval ugyan az a szitu. Sima anyagfáradás, szerintem előbb-utóbb eléri a töltők nagy részét. Ez van.., én úgy oldottam meg, hogy tokban tartom, és annyit fog a tok, hogy ne kelljen kézzel fogni, amíg tölt. Ja, viszont a holdert simán cserélték, mert 6 perc felett volt a töltési ideje. Mikor beszéltem az ügyfélszolissal, akkor felajánlotta, hogy bevizsgálják, ha felküldöm a szervízükbe. Evvel én nem éltem, mert nekem annyit nem ér a dolog, de ez is egy lehetőség a cserére.
-
Gijon
senior tag
Dohányként van nyilvántartva, 1000g-ot lehet behozni elvileg eu-ból vámmentesen, egy doboz 6,1 gramm, így 164 doboz behozható elméletileg. A lengyeleknél 15-16 PLN-be kerül, ami annyira nem jó ár, viszont az ukránoknál kb.5-600 Ft-ra jön ki egy doboz netes leírások alapján. Itt vannak a hivatalos árak.
-
Gijon
senior tag
válasz
animatrix11 #25 üzenetére
Igen, közben próbálgatom
, amit észrevettem, hogy érdemes kb 10 másodperc szünetet tartani a szippantások közt, + a dupla szippantásokat, duplának is érzékeli, szóval arról le kell szoknom. A heets árképzés lehetne barátibb (bár erre kevés esélyt látok
), ha már "egészségesebb", és kevesebb dohánytartalommal rendelkezik, akár bevezetés marketing, és fogyás szempontjából is lehetne ennek értéke.
-
Gijon
senior tag
válasz
animatrix11 #22 üzenetére
Megvolt az első pár rudacska, és nem igazán érzek ízben eltérést. A kínai előbb melegszik üzemi hőfokra, egyszerűbb kialakítás (szerves része az akkumulátor), viszont csak 8-10 szálig bírja, és ahogy csökken a teljesítmény, avval együtt csökken a fűtés ereje. Kb. 3 percig lehet használni 12-15 szippantás erejéig. Ezzel szemben az IQOS 20 szálat ígér, gondolom a fűtés ereje stabil marad, mivel más elven hevít. 6 percet, vagy 14 szippantást ígér, ami gyakorlatban nálam 13 volt, az időt még nem mértem, de szerintem tudja, vagy hozza az 5 percet, több meg nem is kell. Amit még észrevettem, hogy ízben és intenzitásban az első és az utolsó 2-3 szippantásnak (mindkét készüléknél) észrevehetően gyengébb az "élvezeti" értéke. Másik fórumon olvastam, hogy van aki fagyasztóba rakja a heets-et és utána szobahőmérsékleten 2-3 óra felengedés után használja, és így intenzívebb "füst" párát kap.
+ tipp még a heets 90 fokos elfordítása, behelyezés után, kiveszik és visszarakják elfogatva tulajdonképp egy keresztet létrehozva a dohányrészen. Tapasztalatom még nincs ezekről, de utóbbit biztos ki fogom próbálni.
-
Gijon
senior tag
válasz
animatrix11 #20 üzenetére
Hú ez jó ötlet. Régebben én is ecettel tisztítottam az akváriumot, mosógépet, de akár a küszöbre is jó. Ma meglepett a feleségem egy IQOS 2.4-es csomaggal. 19900Ft volt a kit + ajándék holderrel +tokkal. Igaz drágább mint a kínai, de van rá 2 év szavatosság, 1 évig meg cserélik akkor is ha önhibából sérül. Így már emészthető az ára. Próbálni még nem próbáltam, mert töltés alatt van, de kíváncsi leszek, hogy mennyi difi lesz az ízekben.
-
Gijon
senior tag
Ma megérkezett Kecig 2.0 készülék. Kb. 4000Ft-ba került kuponos kedvezménnyel. (3 hét alatt ért ide.) Felhasználói tapasztalatok alapján mertem berendelni. Eddig 2 heets ment el, de minden várakozásomat felülmúlja. Elsőre, picit mintha éreznék egy gyenge mentolos utóízt a narancssárgánál (1390Ft), de nem zavaró. A mennyiség, töménység nekem elég, talán még erős is elsőre. Egyelőre kiegészítő dohányzásra fogom használni, aztán majd meglátom.
-
Gijon
senior tag
válasz
animatrix11 #2 üzenetére
Hivatalos üzletkereső.., a kérdés csak az, hogy itthon mennyibe kerül a készülék, és persze a "töltet", mert arról infót még nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Motorola Adó-Vevő
- Renpho Reach masszírozó készülék
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest