- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
IQOS cigaretta

Új hozzászólás Aktív témák
-
megvettem az új i one készüléket. feltöltés után mobil appban a dobozban lévő kábellel párosítás után egyből fw frissítést kért. meglepő módon sikerült is
(sima one nem szokott működni, azt szgépről kellett). azért még nem tökéletes, néhány beállításnál dobálja még az app a hibákat, hogy most éppen nem lehet beállítani.
első pár használat után mintha töményebb és sűrűbb lenne a "füsthatás", ami nálam kifejezetten előny. aztán lehet hogy csak placebo
idővel kiderül.
gesztusvezérlés instant off (billentésre kijelzi a töltöttséget), flexpuff passz, nem számoltam. autostart néha instant, néha kell neki pár mp hevítésig.
látatlanban pirosat vettem mert kitéve még nem volt egy sem, de élőben nekem tetszik. szóval maradhat
a többit majd lecserélem, ha lesz valamilyen csereakció, amúgy szerintem nem ad annyit, hogy teljes áron érdemes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(sima one nem szokott működni, azt szgépről kellett). azért még nem tökéletes, néhány beállításnál dobálja még az app a hibákat, hogy most éppen nem lehet beállítani.
idővel kiderül.
a többit majd lecserélem, ha lesz valamilyen csereakció, amúgy szerintem nem ad annyit, hogy teljes áron érdemes lenne.
zeon.hu
trebrona