-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok!
SK 4,5, HR 4,0 eurós HEETS ár változatlan? (Novemberben vettem legutóbb.)
Köszönöm!
-
yanna
addikt
válasz
Flowtation #3792 üzenetére
Nem a frissítés hagy hidegen, azt meg szoktam ejteni, hanem az Androidos alkalmazás.
-
yanna
addikt
válasz
Flowtation #3778 üzenetére
1 éve néztem az app értékelését az áruházban, ezek alapján ki sem próbáltam.
-
pourri
aktív tag
Na így megkóstolva az összes ízt, azt mondom a dinnyéset nem übereli semmi. Jó még a kék mentolos a russet és a silver. Nektek melyik a kedvencetek?
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
Flowtation #3778 üzenetére
Tudsz egy screenshotot betenni?
-
trebrona
Topikgazda
Készülékek összehasonlítása az összefoglalóban, illetve most már a terea ízek is.
-
-
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Glo készülékről váltanék iqos-ra, ismerőseim körében mindenki iqos-t szív, és próbálgattam sokkal jobban bejön nekem.
Az Iluma prime ára is akciós most, vagy csak a sima Iluma? Mi a lényegi különbség a kettő között, csak esztétikai vagy működésbeli különbség is van?
Valaki leírná nekem nagyjából milyen terea-k vannak? A fantázianeveikkel találkoztam , de a dohányboltban nem szeretnék úgy kérni valamit, hogy Turquoise tereát kérek, mert kiejteni sem tudom, leginkább a neo-t is az ízek szerint kategórizáltam, nem a neveikkel. -
trebrona
Topikgazda
válasz
ronin79 #3770 üzenetére
Utánajártam a témának, mivel elismerem, ha tévedek, ezennel revideálom magam.
Tehát hivatalos IQOS alkalmazás nincs iOS-re, csak webböngészős megoldás, ami Magyarországon is működik.
kép
képKellemes ünnepeket kívánok minden topiktársnak!
-
IntelKiller7
veterán
Kezdek rászokni a dinnyés Tereara. Ez egy jó jel, így a kivezetés előtti időben.
-
Dex0620
csendes tag
Webappal próbáltam iOSen ahogy az oldalon is írjak. De egyiken se megy. Kaptak videót minden platformról, már L2re van tovabbitva a gondom 🤔
Gyanítom, hogy eszköz gond lesz. -
Dex0620
csendes tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy nem ismeri fel az app új iluma one-t?
Próbáltam iOS, android és gépere dugva is.
Szinkronizációs hiba vagy nem lehet párosítani hibák jönnek.FB-os ügyfélszolgálat se igazán tudott segíteni. Próbáljam meg másnap...
Van-e valami trükkje vagy hibás lenne az eszköz? (1 napja vettem)
-
Zsadi
őstag
válasz
hallerlaller #3747 üzenetére
Szintén. Már azt hittem én vagyok a béna. Duo egyszer sem esett ki a kezemből, úgy adtam le a csere során, hogy el sem akarták hogy használt. Ez meg már úgy néz ki hogy rossz ránézni.
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
hallerlaller #3747 üzenetére
Ez igaz, rettentően csúszik, ezt valahol szóvá kéne tenni, ahol meg is hallgatják.
-
tothbe
addikt
abban, hogy mennyire káros, kb semmi különbség, hiszen benne ugyanaz van. A különbség leginkább, hogy a Terea nem nyitott, így nem tud kiszóródni a dohány meg kifolyni az olajos maradvány. Így aztán nem kell tisztítani a készüléket.
Meg ugye mivel nem hevítőrudas, hanem folyamatos elektromágnessel megy, így gyorsabb a felhevítés és stabilabb a hőfok végig. Ezáltal gyorsabb és egyenletesebb az élmény. Meg ugye nem tud letörni sem a heatstick pl. tisztításnál, hiszen nincs ott és nem is tisztítasz. Kb ennyi, de élettani hatásban ugyanazok. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest