Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Pityer-
csendes tag
Fordult már elő veletek, hogy a töltetből a dohány benne maradt a hevítőben, a hüvely pedig kicsúszott a kivételkor? Sikerült nagy nehezen kibányászni, de mi ilyenkor a teendő?
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
gyuri860213 #2548 üzenetére
Valószínűleg a Heets gyenge minőségű, rosszul van töltve.
Próbáld meg összecsípni a végét, elvileg jobb lesz . -
gyuri860213
tag
Sziasztok. Rendszeresen tisztitott es uj iqosom van, mégis sokszor tapasztalom hogy a heets nem fustol rendesen. 10bol 5 legalabb ilyen. Ha mentes rudat hasznalok pl ccobato azzal nincs gond. Van valamilyen praktika erre?
A hevitorud.hu oldalon lehet kapni rengeteg gyartotol rudakat, nikotinost is, ezekkel van tapasztalat hogy melyiket eri megvenni? -
zeon.hu
Topikgazda
Úgy látszik, kezd beállni az új FW, 20 szál ment el, 17 után ment le a töltöttségi szint 1-esre.
-
zeon.hu
Topikgazda
Friss FW pár nap után:
Bár látványosan gyorsabb a hevítő töltése, főleg 2 szál után, viszont a tok jóval hamarabb merül.
Legalábbis hamar lemegy 1-es szintre, kb 10 szál után.
Azt még nem néztem, mennyit bír teljes lemerülésig, talán csak a töltöttségi szint jelzése nem jó. -
stuckart
csendes tag
Srácok,
mennyibe kerül most a 3.0? -
zeon.hu
Topikgazda
Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a lapcsaládon belül is:
"Tilos a következő termékek, szolgáltatások hirdetése:
Jövedéki termék (üzemanyag, alkohol, dohánytermékek, stb.), elektronikus cigaretta, hozzávaló alkatrész, folyadék."Ez érvényes még abban az esetben is, ha ingyenes lenne a termék.
-
llacee
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #2526 üzenetére
Köszönöm
-
forestia
tag
Üdv!
Iqos 3 duo-hoz jött új firmware.
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
llacee
őstag
Abban tudnátok segíteni, hogy nikotin mentes hetedét hol tudok venni, melyik amelyik ajánlott.Koszi
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szineszokni #2522 üzenetére
Tehát csempészáru.
Igazából meg kéne duplázniuk az árat kapásból. Ez nem létszükség, csak károsítja a szervezetét vele az ember, mondhatni luxuscikk ma már a dohányzás. -
szineszokni
újonc
válasz
zeon.hu #2521 üzenetére
Nem csempész áru. Uniós termék, tehát tény hogy a kinti áfa van megfizetve és nem az itthoni főispáni adó. Sajnos az elmúlt 1 hét hírei alapján ott spórol az ember ahol tud. És 2023.01.01 ig 2100 Ft körülire akarják emelni a heets árát. Ami azért valljuk be nem a mi fizetésünkhöz van mérve.
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
szineszokni #2520 üzenetére
Hivatalosan több az ára, tehát elvileg trafikban nem lehet olcsóbb.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szineszokni #2518 üzenetére
Te se mostanság voltál dohányboltba…
-
szineszokni
újonc
1550 Ft
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
brainticket #2515 üzenetére
1750 Ft körül.
-
brainticket
aktív tag
üdv, mennyibe kerül egy doboz heets magyarországon most?
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
LilSolid 2.0 készüléket vittetek már fel repülőre kézipoggyászba?
Azt látom, hogy sima DUO készülékét viszik többen is, de mivel ez hasonlít az elfbarra és idehaza nemis lehet kapni...... elkobozhatják szerintetek, lehet ebből problémám?Köszi 😉
-
-Pityer-
csendes tag
Sziasztok!
Az 1,5% nikotin/töltet az mg-ban mennyi lehet?
Köszi előre is!
-
csinyo
csendes tag
Igen, de pár dolog. Nem ezt használtam hanem Glot, teljesen más másképp működik ehhez képest. Talán mint egy IPhone és egy gagyi útánzat. A led nem csak egy funkciót lát el hanem többet pl van hiba visszajelzés is . Van öntisztító funkció amit szintén nem tudtam. Az elv még mindig az lett volna ha akitől vettem valahogy lefotozott egy Magyar nyelvű leírást akkor szerettem volna lefekvés előtt olvasgatni.
Nem érzem még mindig hogy egy normális fórumon miért kell Facebook szintet elhozni.
Peace
-
pilipi
aktív tag
Tényleg nem szükséges, mivel nem kell tudni róla semmit.
Az a 10 kifejezés ami a user manual-ban szerepel még nyelvtudás nélkül is érthető az ábrák miatt.
Mi van benne?
- hogy kell bekapcsolni? 1 gomb van rajta
- hova kell tenni a töltetet? nem tudom máshova dugni csak egy helyre
- hogy kell tisztítani? mint a többit, a hozzá adott célszerszám segítségével.
Nagy megfejtések nincsenek benne, legfőképpen olyanok amihez szükséges lenne a magyar nyelv megléte. -
csinyo
csendes tag
Ha érdekel akkor megsugom de csak neked , hogy a többi oldalt is fotozta ha esetleg érdekel a többi tulajdonsága is mert van más is
Szólj és elküldöm a többi fotozott oldalt is , hátha túljutsz a bekapcsoláson is
Tudod én csak szerettem volna ,hogy esetleg meglenne normális formátumban .
Azt hittem csak a Facebook-on vannak ilyen beszólások de tévedtem
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest