- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lariette
friss újonc
2019 decemberében vettem egy 3.0-as készüléket, azóta kétszer kellett cserélni a hevítőt, mivel tönkrementek. Mivel regisztráltam magam a IQOS hivatalos weboldalain, a készülék még garanciális, így csere automatikusan ment. A harmadik hevítő most csütörtökön ment tönkre, amikor barátaimmal voltam kirándulni. Ez már kiverte biztosítékot nálam. Hányszor kell még? Az egyik barátomnák 2.4 készülék van 2019 november-óta, azóta „csak” a hevítő felső részét cserélte ki. Egyszer ki is próbáltam a készülékét. Úgy tűnt, hogy könnyeben is lehet szívni rajta. Elmentem a közeli trafikba és megvettem egy 2.4-est. Kicsit sajnáltam a pénzt, de hát mit tegyek, ha már teljesen átálltam az IQOS-ra és a 3.0-assal ennyi probléma van? Otthon bekapcsolom, nem működik. Vissza a boltba, telefon. Csere, csak a töltő rész. Haza, bekapcsoltam, működik, tölt. Boldogság. Na végre! A következő töltés már gyanús volt, csak kettő villogó égett. Eltelik több óra, még mindig töltöget, két villogóval. Hosszú várokozás után kiveszek a hevítőt, nem működik, sőt még szétnyitásnál pirossal rövidesen villog. Korai volt az öröm. Újra telefon. Vissza most már nem megyek abba a boltba. Bediktálják a kerületi helyeket, ahol kapható, ami kell: most már a töltő és a hevítő is. Hát akkor már a 3,0 készülék hevítőját is cserélek, csak fog működni valamelyik. Zuhogó esőben egy bolt, ahol a 3.1-es hevítő, azonos színben megvan. Újra telefon kétszer, mert az eladó valamit összekever. Végre megvan a csere, a 3.0 fehér. Ballagok tovább a másik boltba, ott meg kell hogy legyen a 2.4-esnek a töltője és a hevítője is. Az eső szakad. Bemegyek. Csak akkor szolgál ki a vörös hajú eladónő, ha diktálom a számokat. Én meg sajnos rosszul látok. Más, erős szemüveget nem hoztam magammal. Akkor nem szolgál ki, nem érdekli. Megkérem a mögöttem álló vevőt, hogy segítsen nekem, diktálja a hölgynek a számokat. Hölgy egyre dühösebb, kifogasolja, hogy mást kértem, ráadásul nem is vagyok magyar! Na itt már én kezdtem kifogásolni a hozzáállását. A férfira is mondott valami csúnyát. A férfi már semmit nem akart venni, el is ment. Közben én már pedig elértem, hogy a dühös eladónő a készüléknek a felét akadozva, de elintézte a táblagépen. Akkor könyörögni kezdtem a következő vevőnek, hogy segítsen, olvassa a számokat. Segített, bár nem volt boldog. Mind ez természetesen nem a 1,5 méteres távolságon. A hölgy egyre dühösebb, de ő legalább a plasztik mögött. Végre megkapom az új részeket, visszadobja az eredeti doboz feleit, és akkor meg is mondom neki a kifogásaimat a durva kiszolgálás miatt, ráadásul a származásomra való utalását is kifogasolom. Erre ordítva kitessékel engem az üzletből. Közben már elég nagy sor alakult, rettenetesen kínosan érzem magam, mindenki engem néz. Szakadó esőbe kimegyek és akkor kezdek sírni. Amikor kicsit magamhoz tértem, felhívom az IQOS szolgálatot és bepanaszolom a trafikot illetve az eladónőt. Haza, bekapcsolom, NEM MŰKÖDIK, se kép, se hang… Hihetetlen! Ezt valaki elhiszi nekem?! Három csere és semmi sem megy. De legalább van nekem a 3.0, frissen kicserélt hevítővel, valameddig csak kibír. A 2.4-re most már gondolni sem akarok. El kell felejteni! Szombat, hétvége, hétfő: 2.4 – 2+1 csere, nem működik. 3.0 – 1 csere, még működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest