- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Ő el akarta adni, de én mondtam hogy nem nagyon érdekel a dolog, mert skype-on kívül másra nem használnám. 35-ről saját maga alkudta le 15 ezerre.
Amúgy nem jön be ez az ipodozás. Utálom az apple termékeit meg az itunes-t. Az shuffle-t is csak azért használom mert pici.Mindig is akartam otthonra egy készüléket ami folyamatosan fent van skype-on.
Veszek hozzá ilyen pici asztali tartós hangfalakat, azzal már jó lesz használni, nem a telefont kell meríteni.Miért nem lehet normálisan zenét rakni rá?
Van nagyon sok zeném, aminek nincs az infójába se előadó, se albumcím, se semmi. Csak pl. track01...
Ezeket a zenéket fogja és összekavarja a többivel. Nem lehet valahogy megoldani, hogy mappánként listázzon?
Viszont vannak komplett albumaim amibe van előadó meg album meg szám cím is, de mégis összekutyulja, illetve butyután listázza ki.
Pl csinál olyat hogy van egy album amibe van 10 szám és az album 10 számát mind külön előadónak veszi.
Konkrétan számomra használhatatlan így mp3 lejátszásra.
Shuffle-n már megszoktam, annak úgy sincs kijelzője, véletlenszerű lejátszásra van alapból állítva.
Ezen jó lenne ha normálisan működne.
Remélem érthető amit leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Autóhifi
- Robogó, kismotor
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest