Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vendingo

veterán

válasz pcnet #13716 üzenetére

Ő el akarta adni, de én mondtam hogy nem nagyon érdekel a dolog, mert skype-on kívül másra nem használnám. 35-ről saját maga alkudta le 15 ezerre.
    Amúgy nem jön be ez az ipodozás. Utálom az apple termékeit meg az itunes-t. Az shuffle-t is csak azért használom mert pici.

Mindig is akartam otthonra egy készüléket ami folyamatosan fent van skype-on.
    Veszek hozzá ilyen pici asztali tartós hangfalakat, azzal már jó lesz használni, nem a telefont kell meríteni.

Miért nem lehet normálisan zenét rakni rá?
    Van nagyon sok zeném, aminek nincs az infójába se előadó, se albumcím, se semmi. Csak pl. track01...
    Ezeket a zenéket fogja és összekavarja a többivel. Nem lehet valahogy megoldani, hogy mappánként listázzon?
    Viszont vannak komplett albumaim amibe van előadó meg album meg szám cím is, de mégis összekutyulja, illetve butyután listázza ki.
    Pl csinál olyat hogy van egy album amibe van 10 szám és az album 10 számát mind külön előadónak veszi.
    Konkrétan számomra használhatatlan így mp3 lejátszásra.
    Shuffle-n már megszoktam, annak úgy sincs kijelzője, véletlenszerű lejátszásra van alapból állítva.
    Ezen jó lenne ha normálisan működne.
    Remélem érthető amit leírtam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés