Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Köszi szépen, a cikket is, hasznos írás!

Jó lesz akkor a pixmaniás szerintem, azzal csak nem lesz gond.
Invisible shieldről tudom, hogy nem annyira invisible (az van telomon is), de végülis a feladatát ellátja. Tokot mindenképpen akarok még a fólián felül, de hogy plüss tokot, vagy ilyen "bumpert" azt még nem tudok, majd amelyikből kapok normálisat. Crystal tok nem tetszik, hülyén is néz ki, meg leejtem szerintem törik is egyből..
2 nap akkuidő simán jó, ha játszok is esetleg kicsit, meg ilyesmi, meg hangerővel sem szoktam spórolni mondjuk
, de már az egy nap is, telot is minden nap töltöm, az nem okoz gondot. Csak a Nanommal az a bajom, mivel már pár éves, eléggé gyenge az akksija és hiába töltöm föl reggelig csutra, ha 4-5 órát zenét hallgatok pl suli/melo közben, akkor délutánt már nem bírja ki..
Még az akkuidőhöz annyit, hogy készenlétben mennyire merül, ha nincs használva és ki is vannak kapcsolva a rádiók, tehát csak úgy le van rakva?
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de már az egy nap is, telot is minden nap töltöm, az nem okoz gondot. Csak a Nanommal az a bajom, mivel már pár éves, eléggé gyenge az akksija és hiába töltöm föl reggelig csutra, ha 4-5 órát zenét hallgatok pl suli/melo közben, akkor délutánt már nem bírja ki..