- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meg_a_mano
csendes tag
Szia!
köszi az infót! a frissítés már sikerült, azzal nincs gondom!magyar nyelv az nincs az iPod-on! ezért kérdeztem, hogy valahogy lehet-e rá varázsolni!
töltés: rádugom usb-n, és vagy felismeri a gép, hogy csatlakoztattam, vagy pedig elkezd tölteni, és kiírja hogy sikeresen leválasztottam az eszközt!
Szóval ez nekem egy kicsit érdekes!Mert ezt sajnos önkényesen csinálja!és vagy nem tudok átmásolni mindent amit szeretnék, meg rendberakni, mert félúton kiírja hogy lemerült, töltsem fel! vagy pedig tölt és akkor meg nem tudok vele mit kezdeni!
érdekes!
de majd kitalálok valamit!azért köszi

-
meg_a_mano
csendes tag
Üdv!!!
Lehet, hogy másshol már volt róla szó, de nem igazán találtam segítségre.
Help please! nagyon láma vagyok ehez, mivel most nyomtak egy 20GB szép fehér Apple-t a kezembe!
Felraktam az iTunes-t, minden szép és jó, csak néha nem kapcsol be, avagy nem tölt.
illetve hogyan lehet frissíteni a szoftverét? megoldható valahogy hogy magyar nyelvű legyen?valaki segítsen, legyen szives!és előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BestBuy topik
- Formula-1
- Magisk
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Kedvenc zene a mai napra
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest