- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
meg_a_mano
csendes tag
Szia!
köszi az infót! a frissítés már sikerült, azzal nincs gondom!magyar nyelv az nincs az iPod-on! ezért kérdeztem, hogy valahogy lehet-e rá varázsolni!
töltés: rádugom usb-n, és vagy felismeri a gép, hogy csatlakoztattam, vagy pedig elkezd tölteni, és kiírja hogy sikeresen leválasztottam az eszközt!
Szóval ez nekem egy kicsit érdekes!Mert ezt sajnos önkényesen csinálja!és vagy nem tudok átmásolni mindent amit szeretnék, meg rendberakni, mert félúton kiírja hogy lemerült, töltsem fel! vagy pedig tölt és akkor meg nem tudok vele mit kezdeni!
érdekes!
de majd kitalálok valamit!azért köszi

-
meg_a_mano
csendes tag
Üdv!!!
Lehet, hogy másshol már volt róla szó, de nem igazán találtam segítségre.
Help please! nagyon láma vagyok ehez, mivel most nyomtak egy 20GB szép fehér Apple-t a kezembe!
Felraktam az iTunes-t, minden szép és jó, csak néha nem kapcsol be, avagy nem tölt.
illetve hogyan lehet frissíteni a szoftverét? megoldható valahogy hogy magyar nyelvű legyen?valaki segítsen, legyen szives!és előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mini PC
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- HTPC (házimozi PC) topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgatós találkozó
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- További aktív témák...
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB (Beszámítás)
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy pixel 7 obsidian
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest