- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
Sziti.peti!
üzenetére
Köszi! meg is próbáltam, de frissítés során dobott egy 3014-es hibát... iTunes-t frissítettem a legújabbra, újrapróbálkoztam, de ugyanaz: 'Ismeretlen hiba lépett fel 3014. Az iPod nem állítható vissza'
Úgy tűnik, sikerült kinyírni az ipodot. Ilyenkor mivan?

-
sasa134
addikt
Sziasztok, évek óta egy 2g iPod Touch -ot használok, ami egy JBL dokkolóban ülve teszi is a dolgát, de írtóra be van lassulva, valahogy újra kéne húzni a software-t. Nem baj ha a tartalom elveszik, majd feldobom újra a zenéket. Mi ennek a legegyszerűbb módja? Köszönöm
-
sasa134
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
szia, köszi a tippet!
-
sasa134
addikt
sziasztok, 3G-s Nano-t keresek egy barátomnak, van vmi tippetek, kinél/hol érdemes venni? új érdekelne...A szokásos netes boltokat végignéztem, nem nagyon találtam, ahol meg volt, ott befagyott áron (50k meg ilyen eszement dolgok)... Jöhet priviben is. köszi a segítséget előre is.
-
sasa134
addikt
sziasztok! boldog tulaja lettem egy 3.gen Nano-nak, de nem teljes a boldogság: sajna a híre már megelőzte, de tényleg kritikán aluli a gyári füles minősége (=kaputelefon szint, szóval az Apple tehet egy szívességet...). Végigolvastam a füles topicot meg ezt is, mégsem sikerült egyértelműen megtalálni az utódott...a 9-10k-s CX300 ára nekem most picit erős, ezért valami kompromisszumos megoldást ha vki javasolna, örömmel venném... Fontos hogy FEHÉR legyen...Ára max 5-6k. MX460? KOSS? köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Keressük meg a legfiatalabb és a legidősebb PH!-zót!
- NIOH 3
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest