- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalboy
senior tag
Sziasztok!
Van egy Ipod Nano 8gb-m és azt szeretném kérdezni ha Itune-nal frissitem a szoftverét akkor a rajta lévő zenék videók megmaradnak vagy elveszlik minden??A másik meg arra nem jövök rá hogy tudom a Ipodról a gépre visszamásolni a cuccokat róla!

-
Digitalboy
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
És tényleg a firewire volt a baja. Kicseréltettem Usb-re a kábelt és megy mint a kisangyal!

-
Digitalboy
senior tag
Egy kis segitségre volna szükségem. Van egy 8Gb-os nano nálam, vettem hozzá egy firewire kábelt de ha a Pc-hez csatlakoztatom nem látja az Itunes, viszont tölteni tölti az aksiját! A resetet próbáltam, de semmi változás!

Valaki azt mondta hogy Win alatt nem biztos hogy a firewire látja?!
Az itunes diagnosztika progija pedig azt irja hogy Usb ok, Firewire ok, no Ipod found. Tényleg a firewire lenne a baja? Más valakinek volt már ilyen tapasztalata, mert akkor visszaviszem kicseréltetni a kábelt.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Robot fűnyírók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest