- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muréna
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
hali!
szvsz az apple store-t felejtsd el ! írtódrága sztem..
vaterán nézegess cuccokat (lehetőleg újakat) egész olcson vannak ott cuccokszerk.:én eredeti ipod fülest rendeltem 4k-ér vateráról ..
-
Muréna
őstag
Sziasztok!
én is beszereztem egy Ipod-ot !
Ebayről lett vásárolva betört kijelzővel potom pénzért, rendeltem ebayről hozzá kijelzőt, kicseréltem..
akitől vettem az ipodot nem küldött hozzá semmit, se kábelt ilyeneket, ugyhogy kénytelen voltam USB kábelt rendelni szintén az ebayről
ma megjött a kábel, feltöltöttem, nagyon jól érzi magát
már csak fülhallgatót kéne vennem hozzá, az lenne a kérdésem, hogy hol tudok venni hozzá fülhallgatót..
pár tanáccsal elláthattok majd, mit hogy-merre

szerk.: kissé karcos szegény, de majd valamit probálok tenni ellene, mivel lenne szerintetek tanácsos eltüntetni ezeket a karcokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- OLED monitor topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ford topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest