- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:GoliBali:.
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Könnyebb kinyírni egy hdd-s ipodot avval, hogy pl rázkódik, leejted, odaütöd vm-nek(persze ez minde bekapcsolás közeben, ha ki van kapcsolva, akkor sztem nem sérülékenyebb), mint egy flash memos-t. Viszont flashmemosból nincs 20-30-60gigás, vagy ha van, akkor az nem ipod, és k**va drága!
-
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Format ipod, windowsos install
-
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Ja ja, nekem is volt ilyen anno, hogy valamelyik usb porton nem működött!
Keress egy olyat, amivel az iTunes is felismeri, ha így sem megy akkor szólj, majd valamit kiötlünk! -
aktív tag
Bocs, de senki nem kérdezte, szal tartsd magadban az információt, míg valaki kérdezi!
Ha mindenki minden infot leírna ide a topicba, amit tud, meghalna a fórum!
Szal légyszíves hagyd ezt abba!
Jah, és remélem hogy evvel nem a hozzászólásaid számát akarod növelni, mert akkor egyrészt szánalmas vagy, másrész nem szabályos, és akkor egy mod szívesen felvilágosít, egy warn kiséretében! -
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Oks, várom a válszt!
-
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
És mennyiért szabadulnál meg az egyik vinyódtól?
-
aktív tag
Hi! Kellene egy kis segítség! Felraktam az iTunes 7-et, de van amikor szaggat a lejátszás, így gondoltam visszarakom a 6.0.5öst(ez volt meg) Ez viszont nem ismeri fel a library filet, és azt irja ki, hogy azért nem ismeri, mert újjabb itunes írta! Hát most k****a dühös vagyok, hogyan lehet ezt megoldani? Vagy használjak winampot addig, míg jó nem lesz a 7es verzió?
F***sz Apple! -
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy iTunesba quicktime-os videókon kívül hogyan lehet más fajta videókat belerakni? Pl van egy Divx-es videóm, ####.avi és ezt szeretném iTunes-on megnézeni!
5tletek? -
aktív tag
válasz
üzenetére
Hey UP!
Senkit nem érdekel, hogy egy futó linuxot lehetne telepíteni az ipodra??? -
aktív tag
válasz
üzenetére
itt a link az iPodlinux oldalra!
[link] -
aktív tag
Hi!
Az lenne a nagy kérdésem, hogy hallott-e már valaki az ipodlinux progiról, amit fel lehet nyomni ipodokra!
Nekem 4genes ipodom van(click wheel), és az lenne a kérdésem, hogy valójában működő cucc-e, és ha igen pontosan, mit kell csinálni hogy tényleg működjön?
Ill. hogy hogyan lehet txt filet ugy átkonvertálni, hogy tudjam olvasni iPodon!
Új hozzászólás Aktív témák
- APC 1500VA LCD kijelzős szünetmentes GARANCIÁLIS ÚJ eladó
- Vízvezeték szerelő 0 24 Gyors és szakszerű megoldások
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest