Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jared
aktív tag
Hello!
Milyen magasról esett le?
Szerk:Milyen ipodod van? Esetleg házilag szerelhetnél bele egy szabványos noti winyót, persze, ha szabványost használnak. Nehezen tudom elképzelni, hogy az apple külön gyárt wincsit a lejátszóihoz...Ezután már csak egy profi elektroműszerész kell, aki berakja.
[Szerkesztve] -
Cobain
tag
értem, nos, nekem egy 4. generációs, még nem színes, de clickwheeles, 20 gigás ipodom van, azt is cserélik? azt hogy oldják meg? és kb mennyi idő, mire cserélik? nem kell hozzá semmilyen papír?
előre is köszi a válaszokat, és bocsi, hogy ennyit kérdezősködök,de tényleg nagyon fontos lenne! köszi! -
Cobain
tag
Aha, értem... figyi, megtennéd majd, hogy megírod nekem emailben, hogy hogy sikerült a dolog? a címem: nemtom@gmail.com
nagyon fontos lenne, és nagyon szépen megköszönném
ugyanis nekem is van egy ismerősöm, aki gyakran jár bécsbe a munkája miatt...
na, előre is köszi és sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest