- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobain
tag
hello!
úgy néz ki lesz egy eladó ipod töltőm. érdekelne valakit? -
Cobain
tag
beírtam oda a serial számomat, és ezt írta ki:
Our records indicate your estimated date of purchase was 1-Mar-05. Based on this data, your product is not covered by Apple service warranty.
szóval, hogyha tavaly március elsején vettem, akkor még van rá garancia, nem? 1 év a garancia, nem? -
Cobain
tag
értem, nos, nekem egy 4. generációs, még nem színes, de clickwheeles, 20 gigás ipodom van, azt is cserélik? azt hogy oldják meg? és kb mennyi idő, mire cserélik? nem kell hozzá semmilyen papír?
előre is köszi a válaszokat, és bocsi, hogy ennyit kérdezősködök,de tényleg nagyon fontos lenne! köszi! -
Cobain
tag
Aha, értem... figyi, megtennéd majd, hogy megírod nekem emailben, hogy hogy sikerült a dolog? a címem: nemtom@gmail.com
nagyon fontos lenne, és nagyon szépen megköszönném
ugyanis nekem is van egy ismerősöm, aki gyakran jár bécsbe a munkája miatt...
na, előre is köszi és sok sikert!
-
Cobain
tag
válasz
Deluxe00
üzenetére
értem, csak az a baj, h a windows nem ismeri fel, mint ipod, csak mint egy cserélhető meghajtó, amit ráadásul meg se lehet nyitni, mert kiírja, h a lemez nincs formázva. a restore-t is próbáltam már, és még mindig semmi

nincs valakinek valami ötlete?
ui.: amikor megnézem a menüjében az about-ot, ott azt írja ki, h capacity: 91,1 mb, available 173 mb...ja és songs: 0 (pedig rajta van elvileg 8 gigányi zene) -
Cobain
tag
Helló!
Úgy néz ki elromlott az ipodom
4. generációs, nem színes. Fogalmam sincs hogy mi baja van és hogy mitől. Egyszerűen nem érzékeli a számokat, amik rajta vannak, és amikor rádugom gépre, az itunes nem ismeri fel...ilyenkor mit lehet tenni? Szervizben tudnak vele kezdeni valamit? Garancia már nicns rá..
-
Cobain
tag
.
[Szerkesztve] -
Cobain
tag
Na, emberek, miért állt le ennyire ez a topic? Szerintem többeket érdekelnék iPoddal kapcsolatos információk...többek közt engem is

Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 8GB RAM, 256GB SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest