- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
walnut
csendes tag
válasz
gege71.hu
üzenetére
Itthon gyakorlatilag mindenhol ugyanannyit kérnek érte, mert szabottáras, meg ugye artisjus... Viszont mintha a speedshop-ban olcsóbb lett volna egy kicsit. Azt biztos ők hozzák be külföldről, nem hivatalos import. [link]
De én pl. Londonban vettem, 219 font a 30gigás, ha tudod igazolni, hogy diák vagy, akkor 201,42 (8% a kedvezmény) Nekem elhitte a magyar diákommal, de az igazi egy angolul is ''beszélő'' nemzetközi diák valószínűleg. Európán belül még svájcban lehet jobb áron megszerezni, de persze a legolcsóbb az USÁ-ban, ha be tudod hoz(at)ni kézipoggyászban, és akkor nem megy rá vám meg áfa.. Ahol euró van, ott mindenhol egyforma az ára, de már nem megy rá se vám, se áfa.
...egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki...
Ja, és ha kíváncsi vagy a különböző árakra, akkor ipod.com ([link]), és a Store-ban válaszd ki az adott országot. -
walnut
csendes tag
válasz
modestmouse
üzenetére
Én úgy tudom, az Apple már nem forgalmaz minit. MediaMarktban láttam, nemtom mennyiért, de ott biztos drága. Nano esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs