- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence123
csendes tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Köszi szépen! A felhasználási terület miatt (biciklizés, edzés, város stb.) nem fontos a lehető legjobb hangzás - a sima Apple tökéletsen elegendő volt ilyen feltételekhez. A gyári fülhallgató sajnos saját hibám miatt ment tönkre, így ez után vettem egy Sennheiser MX270-et, ami hangzás terén nem szolgált sok újdonsággal, viszont a célnak megfelelt, és az ára sem volt vészes(egyetlen hátulütője az "L" alakú jackdugó, ami az esetek 90%-ban persze jól működik, kivéve az iPodoknál
főleg mivel nekem egy 2gen Shufflem van, nem a legkényelmesebb így), viszont így nagyjából egy év után, a jackdugónál kezd sajnos megtörni a vezeték, de még egyáltalán nem vészes, viszont elszomorító, ennél még az Apple fülhallgatója is jobban bírta
bár valószínűleg az említett L alakúr jack az oka... Ezért is gondoltam most erre a megoldásra - árban, és kialakításban is megfelelne, kérdés már csak a minősége.(most látom csak mennyi helyesírási hiba van az előző kommentemben, fú de szégyenletes
)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
főleg mivel nekem egy 2gen Shufflem van, nem a legkényelmesebb így), viszont így nagyjából egy év után, a jackdugónál kezd sajnos megtörni a vezeték, de még egyáltalán nem vészes, viszont elszomorító, ennél még az Apple fülhallgatója is jobban bírta
)