- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 500*500-at használok, az nem pixeles az ipodon sem, és a monitoron iTunes cover flow módban sem.
Más: igen, érdekes ez így... Azért a hivatalos bolt nem kockáztat ez pert a nyakába, nem mert az Apple nem tudja kifizetni, hanem mert nem akarnak vásárlót veszíteni.
A gagyi utángyártó meg egyrészt becsődölteti magát ha perelnék, hogy ne kelljen fizetni, aztán más cégnéven gyártja tovább a szart, másrészt legjobb esetben közli, hogy nem eredeti tartozékkal töltötted a cuccodat, így a felelsség a tiéd... -
Gordiann
őstag
Én minimum 500x500 körülre törekszem, de ha tehetem 900x900 körül vannak sokan.
Szerintem igazából a file méret sokat számít. Az itunes store ról letöltött képek 600x600 körüliek, tehát gyárilag ezt tervezték ha minden igaz. Nálam az itunes elindításkor amikor görgetek lefelé azért ha gyorsan megyek várni kell a betöltésekre, viszont ha betöltöttek utána bármilyen sebességgel görgőzhetek fel le, megjelenik minden. Nem tudom mi a normális, de ez teljesen jó. Persze lehet 500-600 körül jobb lenne hagyni őket, nem tudom...szerk: ami nem pixeles? Attól függ mekkora méretben nézed. Ha ipodon, akkor annak megvan a kijelző felbontása, meg hogy mennyi pixel jut a cover-re. és ha ezt eléred, akkor nem pixeles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest