- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
Elvileg ha beszinkronizáltad a lejátszóra, akkor rajta van az összes az ipod-on. Ha az ipod-on lévő példányokon kezded átirogatni a dolgokat, akkor hogy ez megmaradjon (ha pl. elveszted az ipodot) akkor vissza kell szinkronizálni a winchesterre majd az átirogatás után. (ehez is ha jól tudom vmi külön program kell, de megoldható)
Nomeg van egy olyan logikai bukfenc is az egészben, hogy ha az összes zene a lejátszón van, akkor egy szétesett albumot soha nem fogsz megtalálni id tagek alapján egy rosszabb esetben, mert több ezer másik szám között kell összekeresgélni.Egyszóval: ha elkötelezed magad, hogy márpedig te rendszerezni fogod a zenéidet, akkor albumonként kell végigmenni. Én nagy híve lettem az itunes-nak, mert ha már rendben vannak a zenék, miért is ne használnám azt.
Amennyiben úgy döntesz, hogy itunes-ba rendeződsz, ebben tudok segíteni, ötleteket adni (tapasztalataim alapján). Van már egy "kidolgozott" workflow"-m a rendezésre, használatra.
Ezek az egyéb programok úgy érzem ilyen fél megoldások. És inkább csak kisebb adatbázis esetén működnek.
De a lényeg, hogy én mindenképpen megtartanám a zenéket egy gép winyón az eredeti könyvtáras szerkezetben, és azokat tenném csak az ipod-ra, amik fullosan készen vannak.
Szerk: illetve 2 példányban megtartva a zenéket a szgépen, egyszer eredeti felállásba, másik pedig elrendezve (vagy itunes library-ként), és amikor mind készen van, lehet törölni az eredeti felállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest